facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multi Storage

Multi Storage

Info

Multi Storage is een (mini) opslagruimte voor al uw goederen

Geschiedenis

Self Storage is een (mini) opslagruimte voor al uw goederen. Voor particulieren is Multi-Storage ideaal wanneer u verandert van woonsituatie of wanneer u (tijdelijk) ruimte tekort komt. Voor ondernemers is het ideaal, u heeft geen hoge kosten aan het huren van een pand, geen lange opzegtermijn. Multi-Storage biedt u verschillende maten units aan. U huurt dus een ruimte zo groot of klein als u nodig heeft. Multi-Storage geeft u de garantie dat de units schoon, droog en beveiligd zijn.

Na het afsluiten van het huurcontract ontvangt de huurder een persoonlijke pincode waarmee men toegang tot het pand en de gehuurde opslagunit heeft. Tevens wordt de sleutel van uw persoonlijk slot overhandigd. U bent de enige die in de door u gehuurde unit kan komen. U heeft 7 dagen in de week toegang tot uw unit van 06.00 tot 23.00. Het slot en sleutel worden uw eigendom na beëindiging van het huurcontract.

Adres: Spanjelaan 7, 9403 DN Assen
Telefoonnummer: 0592 82 02 05
Stad: Assen
Route: Spanjelaan 7
Postcode: 9403 DN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Garagebox huren Assen, City Storage Assen, Opslagruimte kopen Assen, Motorstalling Assen, Steenhuis opslag, Opslagruimte huren, Opslag Assen, Storage locker huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
City Storage City Storage 2 km Prima service altijd mooi schoon. Door de week altijd een vrachtwagen en aanhanger be...
Quicktrans Internationaal Sneltransport Quicktrans Internationaal Sneltransport 2 km Asociaal rijgedrag met bestel vrachtwagen, A28 Assen 2 april 2020 15:15 uur
Recensies
Geweldige service bij Allsafe Assen, ik ben geholpen door Lennart, de vestigingsmanager. Lennart heeft hart voor de zaak en met zijn ervaring is hij de perfecte persoon om snel en persoonlijk op een goede manier geholpen te worden. Lennart neemt de tijd om te begrijpen wat je exact nodig hebt en past daar waar nodig alles aan voor de perfecte aansluiting op jou situatie. Daarnaast was het ontzettend gezellig en kom ik zeker nog eens langs voor een kop koffie. Bedankt voor alle hulp Lennart, ik kan met een gerust hart verhuizen naar het buitenland. Freek
Geweldig bedrijf, personeel is super klantvriendelijk en behulpzaam. Overal een pasklare oplossing voor. Prijzen zijn marktconform of zelfs er onder en de verhuisbus zag er ook op en top uit, gepoetst en van binnen ook schoon gemaakt je kon zien dat er tijd in is gestoken. Als bonus mocht ik ook nog twee spanbandjes van ze lenen. Voor niks!
Supervriendelijk geholpen. Had online een aanvraag gedaan en werd binnen 20 minuten teruggebeld. Volgende dag langsgereden, duidelijke uitleg gekregen en er werd goed meegedacht m.b.t. wat ik nodig had. Het pand is makkelijk te bereiken en je kunt met een verhuisbus binnen laden en lossen. In het bijzonder wil ik Lennard bedanken, die mij in de haast snel en duidelijk kon helpen.
Ivm verbouwing hier onze spullen opgeslagen, echt top! Alles super goed geregeld. Prachtige opslag; netjes, mooi systeem en bovenal super vriendelijk personeel!
Een fijne ervaring alle informatie gekregen die we nodig hadden van de medewerker. Alles heel duidelijk en vriendelijk. Er wordt de tijd voor je genomen en dat geeft een goed gevoel.
Keurig!! Goed verlicht en erg vriendelijk personeel... Mochten wij weer opslagruimte nodig zijn dan komen wij zeer zeker terug.
Begin erg tevreden over service en vriendelijkheid van de medewerkers. Erg jammer dat ze continu de prijs omhoog drijven afgelopen jaren en niet eens fatsoenlijk een mail kunnen sturen met verhoging. Je moet het onder aan de vorige factuur zien staan. ——————————————— Het gaat niet om de Huursverhoging maar om de communicatie hierover. Je kan toch wel netjes een mail sturen apart en niet klein onderin een factuur zetten.
Er worden afspraken gemaakt maar niet nagekomen. Afspraken worden teruggedraaid. Voel me opgelicht.
Zeer goede ervaring met de ALLSAFE in Assen. Goede service, bereikbaar & professioneel.
Wat een geweldige vestiging. Wij gingen verhuizen van hoorn naar Assen en hebben toen bij allsafe gevraagd naar de mogelijkheden door wat communicatie problemen vanuit beverwijk naar Assen was er een kleine hickup maar deze hebben ze superieur opgelost. De vestiging is heel flexibel als het gaat om toch wat langer de box houden dan gepland en daarnaast denken ze ook erg goed mee als het gaat om spullen die evt nog moeten blijven maar dan kunnen worden gestald in een kleinere box om kosten te besparen. De 4 uur gratis busverhuur die erbij zat was ideaal wij hadden hem 5 uur nodig en koste ons uiteindelijk maar 12 euro. Al met al een super fijne en veilige plek om je spulle op te slaan. Dikke aanrader voor mensen die een opslag zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid