facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multi Profiel B.V.

Multi Profiel B.V.

Info

Magazijninrichting en Archiefinrichting
►Ruim 20 jaar Actief ► Toonaangevende leverancier ► Magazijninrichting ► Volgens BMWT Keurmerk

Geschiedenis

Multi Profiel is ruim 20 jaar actief en uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van professionele magazijn- en archiefinrichting.

Wij beschikken over een uitgebreid en volledig programma aan stellingsystemen welke doorgaans uit voorraad leverbaar zijn.

Entresolvloeren zijn een specialisme van Multi Profiel:

Om een maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen kunt u kiezen voor een Entresolvloer van Multi Profiel. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare m2 door het plaatsen van een entresolvloer zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een entresolvloer kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. Wij houden grote hoeveelheden in voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn.

Ook voor Magazijnkeuringen bent u bij Multi profiel op het juiste adres.



"Multi Profiel is ruim 25 jaar actief en uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van professionele magazijninrichting en entresolvloeren. Wij beschikken over een uitgebreid programma magazijnstellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden. Verder is Multi Profiel de expert op het gebied van entresolvloeren.Om het maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen kunt u kiezen voor een entresolvloer van Multi Profiel. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare m2 door het plaatsen van een entresolvloer zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een entresolvloer kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk!"
Adres: Korenmaat 7, 9405TL Assen
Telefoonnummer: +31592371177
Stad: Assen
Route: Korenmaat 7
Postcode: 9405TL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Multi Profiel Vacatures, Entresolvloer, Palletstelling afmetingen, Entresolvloer prijs m2, Grootvakstelling, Entresolvloer bouwen, Entresolvloer liggers
Recensies
Mooi bedrijf en zeer mooie producten dat ze leveren en komen afspraken na. Gewoon top!!!
Matig bedrijf, zwakke service. Afgelopen zomer heb ik 4 vloeren van Multiprofiel geplaatst, steeds in rechthoekig of vierkante loodsen. Eenvoudig zou je zeggen. De gedeeltelijke instructie maakte het werk behoorlijk moeilijk: vooral de eerste vloer kostte enorm veel tijd en moeite. Van de vier geplaatste vloeren waren er twee met aanzienlijke problemen. De werkvoorbereider van Multiprofiel snapte kennelijk niet dat een trap niet alleen een trapgat, maar ook een uitloop met treden heeft. Voor die treden was helaas geen plaats meer in het ontwerp. En ik had wel vooraf gemeld wat voor trap ik wilde plaatsen, maar niet gezien op de tekening dat die ene paal en die andere ligger behoorlijk in de weg zaten. Bij een andere loods paste de vloer niet naast de roldeur. Het zal toch niet de eerste verdiepingsvloer zijn bij een roldeur? Service achteraf valt tegen. Het product zelf is behoorlijk stevig, misschien overdreven zwaar. Uiteindelijk zit de vloer erin en voldoet de loods aan de verwachtingen. En ik stoot mijn hoofd net niet als ik de trap op loop.
Goede service
Laks in afhandeling van schade als gevolg van plaatsing entresolvloer
Zeer vriendelijk en bekwaam.
Beste bedrijf ooit
Stellingwerk voor al uw magazijnen
Vertaald door Google Snel uploaden. Geweldig personeel? Origineel Быстрая выгрузка. Отличный персонал
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid