facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multi Care Systems

Info

Multi Care Systems is gespecialiseerd in het leveren van hooroplossingen voor slechthorende en dove mensen. Listen to Life. Voor iedereen.

Geschiedenis

Ons team is gespecialiseerd in het bieden van hoor-oplossingen voor slechthorende en dove mensen. Wij geven u graag advies met betrekking tot de aanschaf en het gebruik van onze producten en over de vergoedingsregels bij uw zorgverzekeraar. U kunt bij ons ook terecht voor professionele, met de hand gemaakte oorstukjes voor uw hoortoestel.


Wij leveren:
- Installaties van wek- en waarschuwingssystemen in huis.
- Ringleidingen en telefoons met extra versterking.
- Audio/TV luisterset, solo-apparatuur en bluetooth producten.
- Advies over hulpmiddelen en vergoedingen.
- Hulp bij het aanvragen van onze hulpmiddelen bij zorgverzekeraars.
Onze producten worden via de audicien of in opdracht van de zorgverzekeraars geleverd.
- Met de hand gemaakte oorstukjes voor uw hoortoestel.



"“Listen to life. Multi Care Systems helpt mensen met gehoorverlies actief in het leven en de maatschappij te blijven staan. Wij faciliteren u heel graag met een breed assortiment hoor- en luisteroplossingen.”"
Adres: Drachmeweg 2, 2153 PA Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31235544011
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Drachmeweg 2
Postcode: 2153 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MCS aanvraag
Recensies
Mijn moeder van 83 is doof geboren daarom het systeem aangeschaft. Haar oude systeem was verouderd. De monteur heeft werkelijk waar alles op tafel gegooid en zoek het maar uit. Alleen de bel aangesloten voor de rest niks. Na heen en weer bellen met het kantoor wordt mijn moeder voor leugenaar uitgemaakt want de monteur heeft wel alles gedaan naar zijn zeggen. Wat een schandalig bedrijf zeg. Gatver. Hoe kun je ouderen zo behandelen. Het is dat ik op mijn werk was maar de volgende keer komen hun zonder mijn toestemming niet meer bij mijn moeder binnen. En ja hoor jullie weten precies wie deze review schrijft. Maakt mij niet uit. Wel dat mijn moeder voor leugenaar uitgemaakt wordt. Ik ben benieuwd hoe jullie dat bij jullie ouders zouden vinden. Jammer van die ene ster
Wij hadden via zorgverzekeraar deurbel aangevraagd vanwege slecht gehoor. Afspraak gemaakt bij multi care systems en Monteur heeft alleen de deurbel gekoppeld, maar niet de intercom. Om deze ook werkend te krijgen moesten wij een extra apparaat aanschaffen. Monteur gaf aan dat wanneer wij deze aangeschaft hebben, opnieuw een afspraak kunnen maken om deze te laten koppelen. Vandaag gebeld en kreeg te horen dat wij 75 euro moesten betalen omdat Zorgverzekeraar het niet vergoed terwijl wij de apparaat aangeschaft hebben. Monteur had toen niet aangegeven dat er extra kosten kwamen. Volgens multi care systems vergoed verzekeraar het maar 1 bezoek. Dus de monteur komt bij je langs en verwacht dat alles in een keer goed gaat. Slecht proces dit en slechte service aangezien de monteur zijn werk half heeft afgerond. We worden gezien als eenmalige winst.
Heel goed geholpen en uitleg gekregen, ook alles gecheckt door monteur bij mijn moeder. Ik weet alleen niet of we recht hadden op een tweede wekker /alarm, aangezien mijn moeder overdag in de woonkamer op de bank slaapt. Brandalarm, wekker, intercom en flitslamp geïnstalleerd.
Mijn broer heeft vanwege gehoorschade een wek- en waarschuwingssysteem via dit bedrijf aangeschaft. Systeem werd bij installatie niet getest, want dat was niet mogelijk. Nu blijkt het totaal niet te werken, maar het bedrijf van de brandmeldinstallatie heeft inmiddels wel voor een paar honderd euro aan werkzaamheden uitgevoerd. Weggegooid geld blijkt dus. Mijn mening over dit bedrijf is nog minder dan 1 ster waard.
In 2016 dit systeem gekregen, alles werd prima geïnstalleerd. Nu 6 jaar later weer even gebeld ivm deurbel die het niet meer doet en rookmelders die ik graag opgehangen wil hebben. Moet ik nu ineens 75 voorrijkosten betalen. Dit gaan we dus niet doen...
Wat een vreselijk bedrijf. Onsympathiek vrouw aan de telefoon. Als je vraagt om een halfuurtje van te voren even te bellen door de monteur zegt ze "dat doen we niet" Valt je aan als je daar wat van zegt. De monteur is nog erger. Die doet bijna huusvrede breuk om de installatie weg te halen als je iets zegt over die "bits" aan de telefoon. Ik ben 80 jaar en mijn zuster 93 jaar. Afschuwelijk om dit mee te maken.
Top bedrijf. Mevrouw aan de telefoon super vriendelijk bij het maken van de afspraak. Monteur op locatie belde netjes dat hij er over 5 minuten zou zijn en kon het super uitleggen en activeren. Ik vind het een echte aanrader.
Je zult maar thuis komen met je baby en dan geen alarmering hebben omdat Multicare dit naar een oud adres stuurt en weigert dit op de dag zelf in orde maken,vreselijk onvriendelijke vrouw aan de telefoon die het niets uitmaakt als je aangeeft dat er twee dove mensen nu zonder babyfoon thuis zijn met een baby van 2 dagen oud.Heel jammer dit,
Altijd goede service en kundige medewerkers die met je meedenken. Geweldig te spreken over het bedrijf al jaren lang.
Vriendelijke en behulpzame monteurs. Men neemt echt de tijd voor je en beantwoorden al je vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid