facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Info

Hét in- en outdoor activiteitencentrum van de Veluwe! Voor de leukste groepsuitjes en bedrijfsevents! Pitch&Putt, (City) Escape, Elektrische steppen, Voetgolf, Lasergame, Escape Rooms, Escape Game en meer!



"Hét in- en outdoor activiteitencentrum van de Veluwe! Meer dan 20 spectaculaire activiteiten voor alle leeftijden. O.a. Lasergame, Glowgolf, Escape Rooms, Pitch&Putt, Voetgolf, Minigolf USA, E-Tours, City Escape Game en veel meer! Leuk voor het gezin en voor grote groepen. Iedereen is welkom bij Multi-activiteitencentrum Bussloo. Voor een date, met je gezin, voor een familiedag of bedrijfsfeest. We denken graag mee over de voor jou perfecte activiteiten, eventueel inclusief eten. Programma's op maat zijn onze specialiteit, dus moet je binnenkort een teamuitje organiseren? Bel gerust!Onze openingstijden op Google zijn een indicatie. Op verzoek zijn ruimere openingstijden altijd mogelijk. Ook op de maandag en dinsdag."
Adres:
Telefoonnummer: +31571261212
Stad: Wilp



op zoek naar gerelateerd: Pitch en Putt Bussloo openingstijden, Bussloo activiteiten, Golfbaan Bussloo, Bussloo indoor, Bussloo leden, Outdoor Bussloo, Familiedag Bussloo, Pitch en Putt Bussloo Korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pitch&Putt Bussloo Pitch&Putt Bussloo 0 meter HET in- en outdoor activiteitencentrum van de Veluwe! Voor de leukste groepsuitjes en...
Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo 0 meter Goede plek om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Gaan erg netjes met corona om e...
Recensies
We hebben hier met z'n vijven glowgolf gespeeld. Het thema is erg leuk. Helaas is het allemaal wat krap zeker als er veel mensen zijn. Elke 5 tot 10 minuten mensen laten starten met een vaste route is misschien een idee. Voor jonge kinderen is het nog wel wat lastig.
TjongeJonge, Wat hebben we een super teamuitje gehad bij jullie!! Het klonk als muziek in onze oren!!! Met z'n allen veel gelachen en ondertussen sportief bezig!! Dank namens iedereen van TjongeJonge!!
Met de honden een heerlijke wandeling gedaan om het meer. Jammer dat er halverwege bij de brug een dusdanig kleine poort is waardoor we met de rolstoel terug moesten
Met mijn team best even leuk gegolfd. Daarna gegeten. Eten was prima, maar rare bediening: een gozer die zichzelf erg leuk vond en met grapjes echt te ver ging. Wij wilden na het diner ook nog graag even spontaan lasergamen, maar er was geen personeel aanwezig die dat kon bedienen. Al met al treurige bedoening en geen herhaling aanbevolen.
Supper leuk kinderfeestje voor onze zoon gegeven. Goed geregeld, alles ruim voldoende ranja, patat, ijsje supper gezellige begeleiding entasiast bediening. Het was een top feestje.
Leuke familiedag gehad met keuze tussen Minigolf en Pitch&Putt. Wij hebben daarna van een BBQ genoten op het terras. Heerlijk vlees en leuke bediening. Voor herhaling vatbaar!
Mooie Pitch en Putt baan, gezellige mensen, mooie kantine en vele activiteiten te doen. Je kan er ook heeeerlijk eten.
Een leuke locatie om te minigolfen en andere activiteiten te ondernemen. Zeker de moeite waard, ook voor grotere groepen is hier voor 1,5 uur gebogen te doen. De rest van de tijd kun je lekker op het terras besteden
Super organisatie en locatie! Personeel was enthousiast en deden leuk mee. Met de familie pitch&putt gedaan, onwijs gelachen. Daarna een heerlijke bbq gehad die ook geregeld was vanuit de organisatie. Met al een top dag/avond gehad hier! Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke middag gehad. We hadden 6 e-choppers gereserveerd waarvan er maar 3 beschikbaar waren toen we aankwamen. Echter hebben we vervangend vervoer gekregen waardoor we met 3 e-choppers en 3 steps konden beginnen aan de mooie route. Verder nog een rondje bitterballen gekregen voor het ongemak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid