facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mulders dé buitenspecialist

Mulders dé buitenspecialist
Adres: Koningstraat 1, 6121 HS Born, Nederland
Telefoonnummer: 046 458 3934
Staat: Limburg
District: Sittard-Geleen
Stad: Born
Route: Koningstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 6121 HS


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
2 regenjassen gekocht die geschikt zouden zijn om buiten te werken.nHet tegendeel bleek waar te zijn en is € 300,00 in rook opgegaan.
Ik had fatsoenlijke wandelschoenen nodig. Dus ben ik even bij Mulders binnen gelopen. Nou ja “even” het was er op dat moment best “gezond” druk. Vòòr ik aan de beurt was kreeg ik het advies van een andere klant om òòk fatsoenlijke wandelsokken er bij te kopen. De verkoopster beaamde dit en zij adviseerde mij dit òòk. Ik was eigenlijk meteen verliefd op een bepaald soort lage wandelschoenen. Ze waren waterdicht en qua kleur mijn smaak. Even de maat goed op laten meten van mijn voeten, schoenen passen en een proefrondje door de zaak waar een echt ruw pad is aangelegd om in de sfeer te komen. De verkoopster adviseerde mij om de sokken nog even in een sopje te soppen vòòr gebruik en avonds even de schoenen in te lopen. Want de dag erna had ik ze al nodig. Prima geholpen door een charmante vrouw met zwarte krulletjes. Top !
Nette winkel met veel keuze uit kwaliteitsschoenen en wandeluitrusting. Zeer kundig geholpen.
Hier weten ze wat service is. Mooie schoenen gekocht. Ik ben er erg blij mee. Hier kom ik terug en kan het iedereen aanbevelen.
Volgens mij wordt je hier alleen maar geholpen als je vaste klant bent en genoeg geld achterlaat. Kom je eens in de winkel om advies te vragen krijg je niet eens een goede dag als je binnenkomt en medewerker ging heel rustig een kop koffie halen en krantje lezen en het was tegen vijf uur . We zijn uiteindelijk maar gegaan en komen hier zeer zeker nooit meer. Blijkbaar hebben ze het nog te goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid