facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mulderij Bedrijfsjuristen

Mulderij Bedrijfsjuristen

Info

Mulderij Bedrijfsjuristen en Incasso

Geschiedenis

Mulderij Bedrijfsjuristen bestaat uit een incassobureau en juristenkantoor. Vanuit ons incassobureau incasseren wij openstaande rekeningen en niet betaalde schulden. Vanuit ons juristenkantoor leveren wij juridisch advies, rechts- én procesbijstand en stellen contracten en algemene voorwaarden op.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.mulderijbedrijfsjuristen.nl

Adres: Putterweg 6, 3851 GD Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-844648
Stad: Ermelo
Route: Putterweg 6
Postcode: 3851 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VBV Advocaten VBV Advocaten 59 meter Ik moet toegeven dat ik na 5 minuten al direct doorhad dat je met haar niet valt te s...
Assuraad Advocaten Assuraad Advocaten 709 meter Proost Uitstekend bedrijf
LORNA SWART Family Mediation LORNA SWART Family Mediation 888 meter Family mediation is a process of structured discussions that can help two parties in ...
Recensies
Ik heb zojuist een uitstekend telefonisch advies gekregen van de heer Mulderij zelf inzake een betalingsgeschil, een advies waar ik uiterst tevreden mee ben en mee verder kan. Zeker de moeite waard om even te vermelden. Hieruit blijkt voor mijzelf weer de belangrijke toegevoegde meerwaarde van de bevindingen van een expert op dit gebied.
Nadat een geschil over een betalingsvordering niet kon worden opgelost heb ik de zaak overgedragen aan Mulderij Bedrijfsjuristen. Dankzij de expertise en het doorzettingsvermogen van dit kantoor is de vordering tot mijn volle tevredenheid afgewikkeld, waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Van harte aanbevolen dus!
Erg tevreden over het samen werken met Mulderij Bedrijfsjuristen. Ik heb het contact ervaren als een open en eerlijk. Het was erg prettig dat het probleem is overgenomen waardoor ik het kon los laten.
Met dhr. Arwin Mulderij is het prima zaken doen. Een jurist met empathie, hart op de goede plaats. Een man die gaat waar hij voor staat en doet geen loze beloften.
Arwin de persoon achter het bedrijf is een fijn begripvol en realistisch mens. Luisterd goed naar je probleem, weet precies goed te handelen en neemt de stres uit handen. Wanneer je contact opneemt krijg je snelle reactie, daarna actie en met gewenste resultaat. Ik ben erg tevreden. Als ik een probleem het op zakelijk gebied heb zal ik zeker bij hem terug komen. Dankjewel nogmaals voor de TOP werkzaamheden met TOP RESULTAAT!!!
Uitstekende service, korte lijnen. Reageren supersnel op je vraag en komen nog dezelfde dag met een passend antwoord. Aanrader !
Grotere boeven dan Ted Bundy
Gedegen en eerlijk advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid