facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mulder's Meubeldorp

Mulder's Meubeldorp

Info

15000 vierkante meter woonplezier in Vriescheloo

Geschiedenis

Mulder's Meubeldorp is een lang bestaand bedrijf gevestigd in Vriescheloo,
Bij ons bedrijf staan service en kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel.
wij hebben een showroom met 15000 vierkante meter woonplezier, alle stijlen. Waaronder honderden ( relax ) fauteuils, mega veel zithoeken, banken, woonprogramma's en Bedden.

Adres: Dorpsstraat 36, 9699 PH Vriescheloo, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)597 541214
ln.prodlebuemsredlum@ofni
Stad: Vriescheloo
Route: Dorpsstraat 36
Postcode: 9699 PH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: mulders meubeldorp openingstijden, bg mulder vriescheloo, mulder's warenhuis en meubeldorp vriescheloo, meubelzaak kolham, mulders meubeldorp reclame, meubels veendam, vriescheloo meubeldorp, meertens meubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vos Project Vos Project 3 km Goeie leraar, legt alles heel goed uit en geeft goeie tips voor het examen !!
Recensies
Fijne zaak met veel keus en scherpe prijzenParkeerruimteVoldoende parkeerruimteOpties voor parkerenGratis parkeergelegenheid
Ontzettend veel aanbod van mooie meubelen en een goede outlet afdeling.
Goed geïnformeerd over de produkten. Leer soorten.en het onderhoud er van. Vriendelijk.en men neemt tijd voor je.en zegt ga gerust nog even naar huis om nog even goed na te meten of het echt wel goed past..
Vriendelijk bij verkoop en bezorging van meubels. De service betreffende een niet goed gemonteerde tafel is slecht. Na 3 maanden en 4 keer te hebben gereclameerd geen actie. Ook op klacht wordt niet gereageerd. De bijgekochte stoelen zijn geleverd uit de showroom. Jammer!
Voor het eerst een bezoek gebracht aan deze meubelzaak in Vriescheloo.......... waren door hun premium dealerschap van o.a URBAN SOFA, nieuwsgierig geworden want dit merk heeft mooie meubelen. Bij binnenkomst was de teleurstelling des te groter.....mijn hemel wat een deprimerende zaak,; ontzettend groot, zó sfeerloos,spuuglelijke styling ...onsympathieke verkoper, zeer zelfingenomen en totaal geen verstand van zaken.Van prijzen des te meer.......erg duur voor gedateerde meubelen En de URBAN SOFA en andere nieuwe fabrikanten,komen totaal niet tot hun recht! Staan ook niet open voor opbouwende kritiek wat betreft de styling,want ik kon het niet voor me houden om eerlijk antwoord te geven toen verkoper vroeg wat ik van de zaak en collectie vond,bij halverwege verlaten van het pand. Ben beleefd en vriendelijk gebleven,maar dacht alleen maar,:”ze slaan de plank volledig mis hier,en wil hier zo snel mogelijk de zaak verlaten”... Voor de mensen die er totaal anders over denken,alle respect, maar ik heb in mijn leven nog nooit zo’n vreselijke meubelzaak van binnen gezien en was blij dat we weer op de weg terug naar huis waren. Jammer.
Ruime keus, en goed en vakkundig geholpen. Met een nieuwe bankstel en relax fauteuil de deur uit gegaan.
Zeer netjes ontvangen door de heer Mulders en binnenkort op zijn advies verder praten. Een zaak waar ze voor kwaliteit gaan . Ga dus zeker kijken en praten in deze mooie en grote zaak.
Zeer slechte zaak. Een tante van mij heeft daar een bankstel gekocht. Ze heeft de verkeerde kleur gekregen, beschadigd, en slechte stof. We zijn nu bijna een jaar verder en ze heeft nog geen nieuwe bank. Geen excuses gekregen. Wordt niet gereageerd op mails. Helemaal niks. Schandalig. Zeer slechte zaak. Hou het alsjeblieft bij grasmaaien.
Ik had altijd een beetje een "ouderwets" vooroordeel over deze winkel. Na mijn bezoek heb ik die gelijk overboord uit m'n auto gegooid. Ik werd gastvrij en vriendelijk ontvangen, kreeg een heerlijke kop koffie en had de keuze uit een énorme ruime, prachtige collectie. Ik heb m'n ogen uitgekeken, oftewel het was echt de moeite waard!
Rommelig veel staat niet netjes bij niet bij elkaar veel stoelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid