facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mulder Mazda ronde van Waddinxveen

Mulder Mazda ronde van Waddinxveen

Info

De Ronde van Waddinxveen is de gezelligste ronde van Zuid-Holland, met een burgerronde, dikke banden race en vele activiteiten.



"Mulder-Mazda is de grootste Mazda dealer van Nederland. Dat geeft extra inkoopkracht die we voor onze klanten vertalen naar een grote voorraad en méér voordeel. Maar groot betekent niet onpersoonlijk. Net zoals de bakker op de hoek of je favoriete restaurant zetten we die extra stap om je een goed gevoel te geven."
Adres: parklaan, 2742mg Waddinxveen
Stad: Waddinxveen
Route: parklaan
Postcode: 2742mg


Openingstijden

Maandag: 09:45 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Mulder-Mazda Waddinxveen, Mazda Mulder occasions, Mulder-Mazda Rotterdam, Mazda dealer Drenthe, Mazda dealers Zuid Holland, Mazda dealer in de buurt, Mazda dealer Rotterdam, Mazda dealer Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TOOS Danst TOOS Danst 1 km Niet al te moderne sportzaal maar heerlijk om op recreatieve manier te volleyballen. ...
AVR Watersport AVR Watersport 2 km Wat een klantvriendelijk bedrijf met een geweldige service. Ook als je geen technisch...
Recensies
Hele prettige mensen. Ik heb er onlangs contact gehad, ben hartelijk en professioneel ontvangen. Een proefrit leidde niet tot koop, van mijn kant, maar dat neemt niet weg dat ik als ik weer een auto zoek, hier zeker weer terugkom.
Vriendelijk en betrouwbare dealer. Zijn om 730 al open. Geen agressieve verkopers maar professionals. Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant maar ik neem aan dat er bij garantie werk geen problemen zullen ontstaan.
Hele Mooie Mazda cx3 ingeruild voor een cx5. Met vriendelijke verkoper Tomas. Goed gevoel met deze Mazda Dealer.
Auto beurt was meer dan 600 euro anders vervalt de garantie van een auto van 2 jaar oud
Vandaag staat Mulder Mazda gewoon spontaan op mijn werk voor de deur met mijn nieuwe auto :-. Ze wisten dat ik zonder auto zat. De overtreffende trap van service! Wat een verrassing!
Proefrit gemaakt in een Mazda Mx5. Goed ontvangen en vriendelijke service. Helemaal niks op aan te merken!
Zeer warme uitstraling van de dealer en vooral de receptie en het personeel waren bijzonder vriendelijk. Verkopers hebben niets gedwongen, wat erg geruststellend is. We hadden bij binnenkomst meteen een heerlijke munt thee met eigen gemaakte cake gepresenteerd gekregen, dus een grote duim voor deze dealer!
Helder en prettig zaken doen! Bij veel autobedrijven heb je het gevoel dat je bij een keukenzaak binnen zit. Hier niet! Geen verstand van auto's? Hier zit je goed door de garanties die ze stellen.
In eerste instantie werd ik perfect geholpen, totdat je de auto hebt gekocht. Je voelt je daar echt een wandelend spaarvarken.. Ze proberen je elke keer wat aan te smeren. Een paar weken na aankoop al meteen een rekening in de bus voor de benzine van de nieuwe auto.. De auto die ik had was prima, maar zoals ik al zei alles kost geld bij hun. Eerste service beurt na de garantie, meteen een paar honderd euro.. dat kan.. maar ik zie er ook olie ververvangen op staan.. die was echter net vervangen vanwege een terugroepactie van de Mazda. Had ik wat van moeten zeggen, maar je wordt daar toch met mooie praatjes omgepraat heb ik al het idee vanaf het begin, en heb niet het gevoel dat ze het terug zouden geven.. Vlak erna problemen met de remmen.. even na laten kijken, moesten de remmen worden vervangen.. Al met al kostte de eerste beurt na de garantie me meteen ruim 1000 euro bij elkaar.. en dat voor een nieuwe auto.. We hebben hem maar snel verkocht en rijden nu een ander merk.. ik voelde de bui al hangen dat ik straks zou leeglopen aan onderhoudskosten.
Ging zojuist even snel langs om mijn auto uit te laten lezen motorlampje ging branden. Bleek toch iets meer dan alleen een reset nodig te zijn. Morgen ga ik op vakantie, er werd direct ruimte en plek gemaakt en een uurtje later was het verholpen. Wat een top service en vriendelijke verkopers/medewerkers! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid