facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mulder Kaas

Mulder Kaas
"Kaas en noten speciaalzaak.Met een ruim assortiment met Hollandse en buitenlandse kaas. Ook verkopen we vers gebrande noten, zuidvuchten, wijn en andere lekkernijen.Met passie runt Roel Mulder zijn kaaswinkel. Dit blijkt wel uit het certificaat van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Sinds 2010 heeft Mulder Kaas dit certificaat gekregen.De Certificering Foodspecialiteitenwinkels is een jaarlijks terugkerend ijkmoment waarmee de kwaliteit van de winkel, de ondernemer en zijn/haar medewerkers wordt vastgesteld."
Adres: Oosterstraat 53, 8331 HB Steenwijk
Telefoonnummer: 0521523862
Stad: Steenwijk
Route: Oosterstraat 53
Postcode: 8331 HB


Recensies
Mulder kaas heeft niet alleen een uitgebreid assortiment Nederlandse en buitenlandse kaas, maar ook noten, pindakaas en streekproducten. Dit alles met de uitstekende kennis van zaken maakt Mulder kaas een winkel voor liefhebbers van lekkernijen.
Zij verkopen behalve kaas ook lekkere noten en gedroogde vruchten, afgewogen naar eigen wens. Ik kom er iedere week.
Leuke en gezellige kaaswinkel met een enorm groot assortiment. Zeker de moeite van een bezoek waard. Vriendelijke bejegening!
Heerlijke kazen.
Beste kaasboer van Steenwijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid