facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MUIS Software

MUIS Software

Info

Welkom bij MUIS Software! Wij maken Top-of-the-Line Administratieve Software voor ondernemers en accountants. Op deze pagina volg je het laatste MUIS nieuws.

Geschiedenis

Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd in 1984 MUIS Software opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers (zzp’ers, mkb, handelsbedrijven en zakelijke dienstverlening).

Om onze software zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk, luisteren wij goed naar onze klanten en volgen wij de markt op de voet. Daardoor kunnen wij direct inspelen op ontwikkelingen en onze klanten op die manier verzekeren van een trefzekere toekomst. Zo is het met iMUIS Online mogelijk om het volledige administratieproces te automatiseren.
Onze producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld. Kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan bij MUIS Software hoog in het vaandel.

Meer weten? Kijk op www.muis.nl

Adres:
Telefoonnummer: +31(0)251-241641
Stad: Heemskerk


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: KING Software heemskerk, KING Software iMUIS, iMUIS Software, MUIS software prijzen, KING Software prijzen, KING Software Inloggen, iMUIS download, KING Software download
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacobs Administratiekantoor Jacobs Administratiekantoor 182 meter Administratieve en fiscale dienstverlening
Tulipsoft Tulipsoft 330 meter Ik ben uiterst tevreden over de samenwerking met Tulipsoft. Het team van Tulipsoft he...
Tulpsoft Tulpsoft 330 meter Ik ben uiterst tevreden over de samenwerking met Tulipsoft. Het team van Tulipsoft he...
Recensies
Klantenservice is erg matig bereikbaar. Chat op de website werkt ook niet fantastisch.. tijd voor een betere klantenservice!
DE THEEMAKERS gebruikt imuisonline o.a. voor het opstellen van offertes en facturen. Dit werkt perfect! Het opstellen van een offerte werkt heel eenvoudig. Gaat een offerte definitief door, dan kan met een druk op de knop een factuur worden gemaakt! Supermakkelijk! Scheelt enorm veel tijd!
Onlangs samen een koppeling gebouwd tussen VitoSoft CRM en iMuis voor een gezamenlijke klant. De samenwerking bevalt prima! Via Cloudswitch worden de gegevens tussen ons en iMuis dagelijks automatisch uitgewisseld. Top!
Werk er nu 4 jaar mee. Het is een overzichtelijk pakket boekhoudsysteem, duidelijke verwijzing naar de onderwerpen. Het invoeren in het systeem gaat gemakkelijk.
Prima boekhoudprogramma. Gebruik dit al enige jaren en is erg overzichtelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid