facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MudMakers

MudMakers

Info

MudMakers, een ouder-kind activiteit, staat in het teken van plezier, teambuilding en veel modder.

Geschiedenis

Onder het motto wij dienen de jeugd organiseren Team4Talent en Lions Club Nootdorp-Pijnacker sinds 2014 jaarlijks het MudMakers evenement.
Dit ouder-kind evenement staat in het teken van plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kan vinden. Een parcours met veel moddersloten, hooibalen, monkey bars en uitdagende wateroversteken. Men hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.
De route begint en eindigt bij restaurant Buytenhout en loopt om en nabij de Dobbeplas en over het land van de Biesland Hoeve.
Bij de side events wordt ook gedacht aan de kinderen onder de 8 jaar.

Adres: Oudeweg 100, 2631 BP Nootdorp
Stad: Nootdorp
Route: Oudeweg 100
Postcode: 2631 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodytec Pijnacker-Nootdorp Bodytec Pijnacker-Nootdorp 1 km 5 sterren heb ik gegeven 1 is bij Bodytec een afgang. Dus 5
RF Shows RF Shows 2 km Groot assortiment, goeie service. Zeker een aanrader.
Stichting Kortebaan Nootdorp Stichting Kortebaan Nootdorp 2 km De kortebaandraverij in Nootdorp vindt jaarlijks plaats op de dinsdag van de Nootdorp...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid