facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mud Challenge

Mud Challenge

Info

Voor het 3e jaar organiseert KPJ Oud Gastel 'Mud Challenge'. Ga met je team de strijd aan om de verschillende parcoursen te trotseren.

Geschiedenis

Voor het eerst organiseert KPJ Oud Gastel het evenement ‘Mud Challenge’. Tijdens dit evenement zullen de 24 deelnemende teams de strijd met elkaar aangaan om als snelst uit de modder te komen.
Het terrein zal bestaan uit 6 uitgezette parcoursen van zo'n 30 meter. De parcoursen bestaan uit obstakels waar men doorheen, onderdoor, langs of overheen moeten. Daarnaast zitten er een aantal onderdelen in waar men ook de hersens bij nodig heeft. Dit alles natuurlijk met de nodige modder en water. De opzet is te vergelijken met spelonderdelen uit Expeditie Robinson of een 6kamp in de modder.

De dag begint om 11:30 uur en rond 16:00 uur zal het finalespel gespeeld worden door de 6 beste teams uit beide poules. De prijsuitreiking vindt plaats om 17:00 uur.

Mocht je niet mee willen doen, dan zien we je natuurlijk graag als toeschouwer. Hier zijn ook de benodigde voorzieningen en ingrediënten voor aanwezig!

Tot 9 juli!

Adres: Gastelsedijk zuid, 4751 Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Oud-Gastel
Route: Gastelsedijk zuid
Postcode: 4751



op zoek naar gerelateerd: Obstacle Run 't Veerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spuitbal Spuitbal 498 meter Spuitbal is een evenement van KPJ Oud Gastel. Het waterspektakel in het tweede weeken...
Tennisvereniging 't Kèperke Tennisvereniging 't Kèperke 1 km Leuke gezellige vereniging
Gastouderopvang Wonderkidz Gastouderopvang Wonderkidz 2 km kleinschalige kinderopvang gastouderopvang
TVeerke Oud Gastel TVeerke Oud Gastel 2 km Vrijwilligers organisatie met als voornaamste doelstelling een sportieve bijdrage te ...
Detalent Detalent 2 km Na 16 jaar binnenvaart de keuze gemaakt om aan de wal te gaan werken. Dankzij Detalen...
Roofvogels Halderberge Roofvogels Halderberge 2 km Welkom bij Roofvogels Halderberge. De magische wereld van de Roofvogels en Uilen.
Pulling Gastel Pulling Gastel 3 km Breed aanbod voor kinderen, en een mooie verdeling van klassen die deelnemen aan de w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid