facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MTS Nieboer

MTS Nieboer

Geschiedenis

Loonbedrijf Nieboer bestaat uit Henk Nieboer en Sieb Nieboer.

De boerderij waar vanuit zij het bedrijf runnen is al meer dan 100 jaar gevestigd op Poeltje 2 in Zuidbroek.

In het verleden waren akkerbouw en schapenhouderij de kerntaken van het bedrijf.

Henk Nieboer is in 2008 afgestudeerd en begonnen met het persen van gras,hooi,stro en graszaadhooi en diverse andere loonwerkzaamheden.

het bedrijf heeft in 2011 een Kuhn pers + PreChop (hakselaar) aangeschaft om zich te onderscheiden in de markt. In 2012 hebben ze een wikkelaar gekocht om zo het gras en hooi in plastic te kunnen wikkelen.

Een 2e Kuhn pers is in 2015 aangeschaft om de vraag in de markt te kunnen bedienen. Deze pers is voorzien van dubbele knopers en heeft een weeg-inrichting om de pakken direct te wegen.

In 2016 heeft loonbedrijf Nieboer een Fliegl mestverspreider gekocht,om zo ook de merst en compost te kunnen verspreiden op het land.

Tevens heeft de firma een grote Joskin kipper met silage opbouw aangeschaft om zo verschillende producten te kunnen vervoeren.

Voor het klaar leggen van de grond heeft de firma een imants spitmachine (2016) die ook geschikt is voor kleigrond aangeschaft om zo de klanten beter van dienst te zijn.

Tevens verkopen wij gehakseld stro, tarwe en gerste stro, graszaadhooi en gras, hooi



Adres: Poeltje, 9472 Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0618814991
Stad: Zuidbroek
Route: Poeltje
Postcode: 9472


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Westeind Stal Westeind 12 km Mooi bedrijf
Volkstuin in de kas Volkstuin in de kas 13 km De keuze voor eerlijke, biologische producten van een lokale teler was voor ons een r...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid