facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mtb Verhuur Geestmerambacht

Mtb Verhuur Geestmerambacht

Info

Verhuur van Mountainbikes in Noord-Holland. Om lekker op het mountainbike parcours van het geestmerambacht en/of schoorl te fietsen.

Adres: dorpstraat 580, 1723hj Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226341212
Stad: Noord-Scharwoude
Route: dorpstraat 580
Postcode: 1723hj


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ditec2wielers Ditec2wielers 0 meter Na verschillende bezoeken aan fietsenwinkels schoot Ditec2wielers er gelijk boven uit...
Ditec Tweewielers Ditec Tweewielers 0 meter Fijne fietswinkel met mooie mountainbikes en racefietsen. Veel verstand van zaken. Oo...
Jan Bouwes Fietsen Jan Bouwes Fietsen 714 meter Net vertrokken vanaf de camping klapte een bandje van onze fietskar.. Volgens Google ...
Recensies
Ligt er goed bij wanneer het parcour droog is! Tegenwoordig veel gravel op de slechte plekken door het regelmatige onderhoud en na iedere kombocht is het weer een verrassing of er iets nieuws bij is gekomen northshore, jump, bruggetje, erg speels/technisch. Bedankt MTB noordwest! Heerlijk om even een half uurtje te knallen.
Geweldig parcours en is aardig wat onderhoud aan gegeven dus weer lekker knallen
Leuk voor kinderen... maar ook voor volwassenen een leuke route...
Was een beetje sceptisch in het begin, aangezien er niet veel hoogte in het parcours zit. Maar de vele korte bochten en de diversiteit die ze in het parcours hebben te verwerken is het zekeren een grote aanrader. het parcours is volledig single track en inhalen is best wel lastig. Vooral de kleine korte heuveltjes en aaneenschakeling van kombochten is verrassend. Een aanrader voor de beginnende en de meer ervaren mtb rijder.
Mooi route ga ik nog veel vaker doen! Het dacht je echt uit je moet goed je lijnen kiezen om te zorgen dan je niet valt. Het onderhoud aan de baan leek vrij recent gedaan, weinig tot geen uitstekende takken. Ik en mijn vrienden vonden het een mooie dagje en het was de inspanning zeker waard, De vele afwisseling tussen verharde en onverharde weg maakte het erg interessant en uitdagend, het is een goede mountainbike rit voor beginners maar ook voor ervaren rijders. Ik raad zeker aan om het er een keertje op te wagen.
Verrassend leuk rondje! Technische single tracks en enkele kleine heuveltjes. Vooral geschikt voor droge omstandigheden, bij nat weer snel veel plassen en blubber.
Mooie baan laatst weer opnieuw geüpdatet met extra heuveltjes en sprongen. Niet lastig op conditie wel lastig op techniek, veel korte bochten en obstakels over de baan wat maakt voor een leuke maar snelle uitdaging!
Erg mooi en technisch parcours. Weinig hoogtemeters maar veel kombochten en schansen. Alleen te fietsen met droog weer. Na regen even een paar dagen wachten dan is hij weer droog.
Leuke maar pittige route met veel bochten. Nu aardig wat modderige stukken wat voor een beginner als ik wel moeilijk is.
Prachtig parcours met veel technische aspecten er in verwerkt en er wordt regelmatig onderhoud gepleegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid