facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MTB Van der Valk

Info

Mountainbike-evenement MTB Van der Valk. Zaterdag 4 november 2017 Spier

Geschiedenis

Welkom bij dé mountainbiketocht van Drenthe. Hotel van der Valk Spier is initiatiefnemer van een toertocht die door het op een na grootste bosgebied van Nederland trekt. Dit jaar vindt de primeur plaats van die u niet snel zal vergeten. Er kan gekozen worden tussen een korte en lange route van 30 en 50 kilometer. Je start vanaf een heus startpodium!

Na het volbrengen van de tocht kunnen de belevenissen onderling uitgewisseld worden bij de speciaal voor jullie ingericht buitenplaats. Deze ‘Parc Fermé’ kenmerkt zich door het Bourgondische karakter van uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien zijn er diverse producenten en suppliers aanwezig waar jij de nieuwste mountainbike innovaties kunt bewonderen.

MTB van der Valk vindt plaats op zaterdag 4 november 2017.
Er kan gestart worden tussen 9:30 en 11:30 uur.

Onderweg is er fotoservice en bij terugkomst is er douchegelegenheid, een afspoelplaats voor de fiets en bewaakte bikeparking.

Adres: Oude Postweg 8, 9417TG Spier (Drenthe)
Stad: Spier
Route: Oude Postweg 8
Postcode: 9417TG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid