facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MTB route Lemelerberg

MTB route Lemelerberg

Info

Dit is de officiële Facebook pagina van de mountainbike route op de Lemelerberg. Een prachtig parcours van 13km over het terrein van Landschap Overijssel.

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebook pagina van de mountainbike route op de Lemelerberg. Een prachtig parcours van 13km over het terrein van Landschap Overijssel, dat wordt onderhouden door de leden van Cycling Lemelerveld.

Adres: Kerkweg 32, 8148 PZ Lemele
Stad: Lemele
Route: Kerkweg 32
Postcode: 8148 PZ



op zoek naar gerelateerd: mtb route ommen, mtb route holten, mtb route hellendoorn, mtb routes overijssel, mtb routes, mtb toertocht lemelerveld, mtb route dalfsen, mtb route stegeren
Recensies
Voor ons, blijvende beginners, een prima parcour! Maar het echte spektakel ontbreekt.
Zeer leuke route met uitdagende delen en flinke klimmen. Route is ook goed aangegeven dus navigatie is niet nodig als je deze voor de eerste keer fietst. Waarom geen 5 sterren? Sommige stukken gingen recht naar beneden na een grote klim, ik zie hier dan liever een mooie single track met kombochten. Dit is overigens wel bij 1 afdaling te vinden, geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid