facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MTB de Koepel

MTB de Koepel

Info

MTB de Koepel is een vriendenclub die in eerste instantie MTB tochten rijdt. Ook andere sportieve activiteiten staan vaak op de agenda.

Geschiedenis

Mountainbike club



"Natuurpoort Wouwse Plantage.De natuurpoort Wouwse Plantage omvat een ruime, met zorg ingerichte parkeerplaats, een zone die ingericht is voor kunst en een evenementenweide.Vanuit de natuurpoort loopt een wandelpad achter drie leemputten, via het Nieuwe Wereld Bos naar het Landgoed. In de directe omgeving van de natuurpoort zijn horecagelegenheden aanwezig, waar ook informatie over wandelroutes verkrijgbaar is.De natuurpoort wordt beheerd door de stichting Natuurpoort Wouwse Plantage."
Adres: Schouwenbaan 1, 4725 SV Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165-379964
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Schouwenbaan 1
Postcode: 4725 SV


Recensies
Heel mooi natuurgebied, heerlijk om er te lopen met verschillende routes voor jong en oud.
Ruime parkeergelegenheid voor wandelingen over de Wouwse Plantage. Verschillende wandelroutes mogelijk. Hond mag aangelijnd mee.
Wij hebben vandaag het kabouterpad gevolgd hier. Wat geweldig. Een fijn bos om te lopen. Superschoon. Netjes en veel te zien. Een prachtig stukje natuur.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijd
Toevallig hier terecht gekomen. Blij verrast door de mooie afwisselende omgeving! Bossen, landbouwgewassen, lanen, slingerende bospaadjes, enz. En, op maandagmiddag, super rustig.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Goed bereikbare openbare parkeerplaats. Rustig gelegen aan de rand van het dorp. Vanuit hier zeer mooie routes van verschillende lengte te starten. Zeker moeite waard!Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Natuurpoort. Fijne afwisseling tussen bos- en heidegebied. Goed bewegwijzerde wandelingen. Aan de Natuurpoort momenteel jammer genoeg geen horeca.
Een werkelijk uniek stuk natuurgebied in de buurt van Wouwse Plantage. Prachtig stukje ongerept natuur. Het is voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen een onvergetelijke ervaring om dit gebied te ontdekken. Onbegrijpelijk dat zoveel inwoners van deze regio dit mooie park absoluut niet kennen. Het is absoluut een aanrader om eens lekker te gaan wandelen en genieten van alles wat u ontdekt.
Hier kun je het begin vinden van de wandelroutes in en rondom Wouwse Plantage. En dat zijn er nogal wat! Volg de goed gemarkeerde routes en je komt weer op dit punt uit. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid!
Prachtgebied voor een wandeling door het bos, langs verstuiving of zomaar op een achternamiddag België in. Verbonden met het gebied rond Natuurpoort Bergen op Zoom. Zowel op knooppunten als op de nieuwe routepaaltjes goed te lopen.
Zeer divers landschap. Eek plek om tot rust te komen. Signalisatie wandelingen zeer duidelijk. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid