facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MSA Sound And Light

MSA Sound And Light

Info

MSA Sound and Light

Geschiedenis

Wij verhuren, verkopen en repareren professioneel licht en geluid. We zijn al jaren een vertrouwde leverancier voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland voor o.a. podia, architectuurverlichting, stroomdistributie, decoraties, buiten(effect)verlichting en licht- en geluidssystemen. We beschikken over een groot assortiment.

Tevens beschikken wij over een flightcase's afdeling. Naast onze standaard cases, zoals 19" racks, roadie cases en kabel cases, bouwen wij uiteraard ook flightcases op maat en naar ieder wens. Ook kunnen wij onderdelen leveren voor u flightcase.

MSA Sound and Light verzorgt o.a. evenementen (buiten en binnen) van disco's, modeshows, vergaderingen, inrichtingen van productpresentaties, bedrijfsopeningen, optredens, stroomvoorziening en tentoonstellingen.

Onze ervare medewerkers zorgen voor een perfecte invulling van uw wensen. Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij uitsluitend met professionele merken.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke Groet,
MSA Sound and Light

Adres: Pannerdenseweg 3, 6905 SE Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 06-55901702
Stad: Zevenaar
Route: Pannerdenseweg 3
Postcode: 6905 SE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ka&Zo Partyservice Zevenaar Ka&Zo Partyservice Zevenaar 2 km De verhuurder van feest artikelen zoals: tenten, inrichting, steigerhouten meubilair,...
Recensies
Wij huren MSA Sound And Light in voor elektrawerkzaamheden en de huur van licht en geluid bij evenementen. Dit bevalt uitstekend. Snelle service en nette prijzen. Kortom top!
Mooi feestje gehad dankzij de audio van MSA! Maikel bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid