facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MS Computer Service

MS Computer Service

Info

Verkoop van computers, laptop, tablets etc. Onderhoud en reparatie van computer en laptops. Systeem en netwerkbeheer bij bedrijven. Expert in GamingPC's.



"Voor zowel Prive als Zakelijk.Een computer winkel waar de klant op de eerste plaats staat. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Wij verkopen oa computer en laptops, repareren zowel hardware als software problemen. Ook op locatie mogelijk. U als klant bent bij ons altijd welkom. Ervaar het gevoel van persoonlijke service en laat uzelf gewaardeerd voelen tijdens een bezoek aan onze winkel. Tot snel!"
Adres: Dorpsstraat 21, 4751AH Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165-548628
Stad: Oud-Gastel
Route: Dorpsstraat 21
Postcode: 4751AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwalimax ICT-services Kwalimax ICT-services 485 meter Wij zijn de oplossing voor aanschaf, reparatie & onderhoud van o.a. computers, laptop...
Rebatt Rebatt 881 meter Briljante service! Maandagmiddag bellen dat mijn duiklamp 't niet doet. Batterijprobl...
Recensies
Super service van Misha. Altijd goed en vriendelijk geholpen met mijn laptop. Hij heeft echt verstand van zaken. Je kunt altijd als je een probleem hebt bij hem terecht. Hij lost het op.
We kwamen voor algemene info over het zelf bouwen van een pc en werden erg goed geholpen. We gaan daar zeker computer componenten bestellen.
Bij MS computer Service een game pc laten samenstellen. Kreeg goed advies over welke onderdelen ik het best kon kiezen voor in de pc. Alles was snel binnen en in elkaar gezet. Later ook nog hulp gekregen met een nieuwe GPU te zoeken gezien de GPU shortage. Overal zeer tevreden en heel klantvriendelijk!
Als je goed advies wilt, dan koop je hier. Service is stukken beter dan de grote Mediamarkt of BCC
Deze zaak staat voor goede en duidelijke service en komt de gemaakte afspraken na. Een aanrader voor iedereen. Niet alleen zakelijk. Ben er heel blij mee
Laptop startte niet goed meer op. Bang dat ik al mijn data en foto's kwijt zou zijn. Supergoed geholpen en gerustgesteld. Een nieuwe snelle harde schijf geplaatst en al mijn data en foto's terug op de nieuwe. Voor een goede prijs en opgelucht dat alles weer goed werkt. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan. Update 26-11-2020: Na update van Windows 10 problemen met mijn netwerk. één PC wel te vinden, laptop niet. Na overleg een duwtje in de goede richting gekregen en het werkte weer. Top Bedankt
Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben er een game pc laten bouwen, een laptop opnieuw laten installeren en van een gecrashte ssd de fotos terug laten halen.
Geeft goede adviezen. Is er niet op uit om zo maar iets te verkopen. Geeft direct aan als hij iets niet weet...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid