facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MRS-Oudwoude Ongedierte Bestrijding & Preventie

MRS-Oudwoude Ongedierte Bestrijding & Preventie

Info

Bestrijding,preventie advies plaagdieren.
oa wespen kakkerlakken vlooien bedwants mieren franjestaarten vogelmijt etc etc .
Houtwormkever,muizen ratten .

Geschiedenis

M.r.s.-Oudwoude Afdeling Ongedierte & Preventie



"M.R.S. Oudwoude, Multi reiniging service Oudwoude.Onze diensten bestaan uit Schoorsteenvegen, Ongediertebestrijding en Ventilatie systemen reinigen. Begin Oktober 2020 hebben wij een showroom geopend op de Foarwei 1A in Oudwoude. Wij kunnen alle soorten kachels bestellen en aansluiten, wij verzorgen het complete plaatje. Ook kunnen wij in bestaande kanalen een Flexibel RVS Kanaal aanleggen.Voor alle ventilatie systemen bent u bij M.R.S. Oudwoude op het juiste adres. Wij reinigen WTW Units en Mechanische ventilatie systemen voor zowel bedrijven als voor particulier.Ongediertebestrijding:Mieren, Wespen, Houtworm/Boktor, Muizen, Ratten, Papiervisjes/Zilvervisjes, Bedwants, Vliegen, Slakken en Spinnen.-0511-401027."
Adres: Foarwei 1a, 9294kc Oudwoude
Telefoonnummer: 0511-401027
Stad: Oudwoude
Route: Foarwei 1a
Postcode: 9294kc


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HVschilderwerken HVschilderwerken 1 km Schilderwerk , nieuwbouw en onderhoudswerk Houtrot reparatie , glaswerk , behangwerk ...
Recensies
Bedrijf stuurt ongevraagd een brief met een afspraak voor schoorsteenvegen. Ik ken dit bedrijf niet eens, we hebben geen eens een schoorsteen Of ik even wil bellen als de afspraak niet uit komt. Uiteraard heb ik niet naar dit malafide bedrijf gebeld. Wel heb ik melding gemaakt bij autoriteitpersoonsgegevens.
Dit bedrijf stuurt ongevraagd nepmailtjes met de medeling dat ze een afspraak hebben om je schoorsteen te vegen. Ook na het verzoek om hier meer te stoppen blijven een afspraak met tijdstip mailen. Schandalig dat je als bedrijf zo opereert. Wij hebben onze schoorsteen nog nooit laten vegen door dit bedrijf dus waar ze onze gegevens vandaan halen is een tweede raadsel.
Hét adres voor snelle en perfecte service voor de bestrijding van ondermeer wespen. Binnen 24 uur ter plaatse, grondige aanpak en uitleg. Meer dan prima prijs-kwaliteit verhouding. Topadres.
Snelle reactie en professionele afhandeling. De schoorsteenveger zelf werkte netjes en gaf goede tips! En dikke aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid