facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr Twins

Adres: Hof Van Portland 49 , Rhoon 3162 WK, NL
Telefoonnummer: 010 480 2203
Stad: Rhoon
Route: Hof Van Portland 49
Postcode: 3162 WK


Recensies
Wij hebben heerlijk gegeten. Het personeel is heel vriendelijk. Inrichting vonden wij heel gezellig, vooral de lampen. Heel leuk. Zeker een aanrader.
Het is prima eten vooral het koude voorgerecht is erg lekker. Het hoofdgerecht was prima. Het vlees was erg mals maar had een erg zoet sausje eroverheen met ernaast een beetje aardappelsalade achtig saus, dit smaakte alsof het van de Albert Heijn kwam. De rest was allemaal wel lekker, maar niet bijzonder daardoor zou ik niet zo snel terug komen. Wel zijn het super vriendelijke mensen die ook echt met je komen kletsen af en toe.
Gezellige en gemoedelijke sfeer in het restaurant. Mezze en tapas vooraf is altijd goed van smaak! Wanneer je te weinig brood hebt, kun je altijd meer bij vragen. Het eten is mals en goed op smaak gemaakt. Lekker met een frisse salade, bulgur of rijst. De toetjes zijn ook heerlijk en feestelijk opgediend. Niet te grote porties per gang. Je kan zelf aangeven of je de gerechten gelijk geserveerd wil hebben of dat je nog even rust tussen de gangen door wilt. Goede en vriendelijke bediening! Goed te bereiken met de auto en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Hier zaterdag gegeten. Het AH menu was top. Drie gangen waar niet op is bezuinigd. Vriendelijke bediening. Mooie zaak. Verbeterpunten: binnen is wel meer airco of ventilatie nodig. Toen het in de loop van de avond drukker werd konden keuken en bediening het amper nog bijbenen. Maar prijs kwaliteit verhouding is heel goed.
Waanzinnig Restaurant! - Zeer Smaakvol Eten! Alles behalve "standaard", unieke verrassende menu keuze! Aan alle gerechten word veel aandacht besteed, alle borden worden mooi opgemaakt. Zeer vriendelijke Service, Fijne ongedwongen sfeer, ook toiletten netjes en schoon. Bij elke gang kreeg ik schoon bestek en een nieuw servetje. Dit zijn de kleine dingen die voor mij groot verschil maken in hoe je een avond beleeft. Ik vond het super, grote complimenten voor dit Restaurant. En Gratis parkeren voor de deur. Wat wil je nog meer? Dit restaurant ontdekt via een restaurantbon, maar kom hier absoluut snel terug om de andere verrassende gerechten van de menukaart ook te proberen.
Weer fantastisch gegeten, alles smaakte ons heerlijk en de service is ook prima. Echt een aanrader. Kom graag weer terug
Lekker eten, aardig personeel. Alle gerechten hebben heerlijke authentieke smaken
Goed gegeten voor redelijke prijs. Sfeervolle lokatie met goede voorlichting wat je op je borden aantreft
Gezellig sfeervol restaurant. Super vriendelijke bediening. Genoeg parkeergelegenheid voor de deur.
Zeer sfeer volle zaak met prachtige Turkse lampen. Super aardige bediening. De voorgerechtjes met Turks brood was erg lekker De hoofd gerechten waren mooi opgemaakt maar vlak. Niets Turks aan Qua smaak. De afzuiging bleek wel erg slecht nadat we de zaak hadden verlaten bleek dat wel! Alles rook ranzig en ook de jassen konden naar de stomerij. Jammer! Kok : Ga je gerechten eens zelf proeven eerst. Mooi opdienen is natuurlijk leuk... nog leuker als het ook nog eens lekker is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid