facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MR PORTER Amsterdam

MR PORTER Amsterdam

Info

A companion by day, a hunter by night. A gentleman, a merciless lover. A jetsetter and a local.

Geschiedenis

Follow MR PORTER on Instagram
>> https://www.instagram.com/mrporter_official/

A companion by day, a hunter by night. A gentleman, a merciless lover. A jetsetter and a local. It is this duality, this constant battle of extremes that is MR PORTER. Cosmopolitan yet familiar. Extravagant yet modest.
MR PORTER fearlessly explores the borders between dinner and sinner.

Adres: Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam
Telefoonnummer: +31208113399
moc.esuohkaetsretroprm@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Spuistraat 175
Postcode: 1012 VN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 01:00
Dinsdag: 07:00 - 01:00
Woensdag: 07:00 - 01:00
Donderdag: 07:00 - 01:00
Vrijdag: 07:00 - 02:00
Zaterdag: 07:00 - 02:00
Zondag: 07:00 - 01:00

Recensies
Wij dineerden hier op een drukke zaterdagavond en bestelden zowat de hele menukaart: - Foccacia 3/5 door de matige dipsaus - Roasted aubergine grated egg 4/5 - Pan fried baby squid 5/5 - Mr Porter, dry aged, tomahawk 2/5: steak was afgekoeld en proefde niet dry aged - Grilled lamb rack 5/5 - Slow cooked lamb ossobuco 4/5 - Baby back ribs 5/5 - Rib eye 4/5 - Roasted seabass 3/5 - Grilled asparagus 3/5 - Mac ‘n’ cheese 4/5 - Pearl pasta w/caramalised onions 4/5 - Coconut 4/5 - Popcorn creme brulee 3/5 De overall rating 3/5 is gebaseerd op het feit dat we erg lang hebben gewacht op de bestelde gerechten, en het duurste gerecht tomahawk het meest tegenviel. Ook vroegen wij een verjaardagsverrassing aan die arriveerde na 00:00, wat natuurlijk erg jammer was. Tot slot werd onze bestelling verward met die van een andere tafel, wat onze serveerster overigens netjes oploste.
Mooie sfeervolle plek op de zesde verdieping met mooi uitzicht op de Dam en Amsterdam. Stijlvolle inrichting, maar wel een plek voor mensen die graag iets willen zien en/of gezien willen worden. Prima kaart en lekkere gerechten. Bediening was redelijk te noemen. Mijn voorkeur gaat uit naar The Duchess of Momo!!!
Geweldige restaurant in Amsterdam met prachtig uitzicht. Best rooftop view! Even wegdromen op het terras met een wijntje en heerlijk eten daar is maar 1 woord voor nodig, perfect! Ook binnen is het onwijs mooi, een eye-catcher. We hebben zeker genoten van begin tot eind. Mijn favoriet de beef tartaar met kaviaar en de beef carpaccio, HEAVEN!
Ontzettend lekker gegeten voor mijn verjaardag. Heel attent verzorgd door de bediening. Kom heel graag vaker langs.
Gewoon wow, wat een fantastische zaak. Alles is top ook prijs/kwaliteit verhouding. Hier kan je gek doen maar ook super betaalbaar eten. Ik ga snel terug!!Eten: 5/5
Update: Afgelopen zondag met een vriendin geluncht en de Sunday Roast besteld. Man, dat was lekker. Ik had de porkbelly met aardappels en verse appelmoes met gin. Erbij werd er Yorkshire pudding soort van hooggerezen bladerdeeg pastei en groentes wortels, pastinaak, rode kool met rozijnen geserveerd. Buikspek had een mega krokant laagje en vlees was erg mals. Heerlijke, geroosterde aardappels erbij. Veels te veel maar zo smakelijk. Mijn vriendin had de beef en genoot daar ook van. Als drank nam ik de zelfgemaakte ijsthee en dat was heerlijk fris. Geleerd van afgelopen keer, neem geen alcoholvrije cocktail hier; Als nagerecht deelde we samen een coconut dessert, waarbij je een kokosnoot kreeg gevuld met ijs en er zaten kleine componenten erin met een Thaise noot/smaak. Wat een verrukkelijk dessert. Ik ben om! Service was weer uitstekend. 5 sterren welverdiend. *Oude review* Hier voor het eerst wezen lunchen op een donderdagmiddag. Een populaire en hippe plek om gezien te worden. Ik spotte meteen al de nieuwe vriendin/scharrel van Lil'kleine. Had ik niet willen zien en weten, maar wel grappig he. Als eerste hadden we allebei zin in een alcoholvrije cocktail. Stond niet op de kaart, maar zouden ze ter plekke voor ons maken. Helemaal leuk denken wij. Maar de cocktails die we kregen kwam in een klein glaasje wat vooral naar fruitsap smaakte. Zo jammer! Als voorgerecht had ik de beef carpaccio besteld op aanraden van de ober Zalig.. dat ging heel snel op! Mijn vriendin had de steaktartaar met caviaar. Ook heerlijk! Rauw vlees bereiden kunnen zij dus heel goed. Daarna als main dish voor mij iets lichts: de maissalade met avocado, chilipeper en garnalen. Zij had een hele zeebaars. Erbij frites en Mac&Cheese, gewoon goed en in ruime porties worden deze bijgerechten gebracht. De salade was qua smaak iets te zurig waardoor het juist de chili overheerste en er geen pit inzat en de garnalen waren taai iets te lang gebakken, aan de droge kant. De zeebaars was dan wel erg lekker! Dan nog een speciale vermelding voor het brood vooraf. Man, daar zou ik alleen al voor willen terugkomen. Zacht, vers en warm brood met een frisse en pittige saus erbij. Dit was voor mij het hoogtepunt samen met de carpaccio. Zoiets simpels maar o zo lekker! Qua serveren duurde het wel heel lang voordat we ons eten kregen. En er zit ook een hoog prijskaartje aan wat het een stevige dure lunch maakt. Of dat het waard is ben ik nog niet zeker. Maar de locatie en ambiance is fantastisch en het personeel is lief. Zeker een herkansing waard.
Had meer verwacht van het eten, zeer decadente zaak. Eten was oke, vlees was wel lekker, maar had meer verwacht gezien de reviews. Extreem strikte dresscode voor een restaurant dat in mijn ogen zeker geen haute cuisine is. Zelfs in een 3 ster michelin doen ze niet zo uit de hoogte. Geen idee op wat de prijzen gebaseerd zijn, volgens mij eerder een instagram restaurant eerder dan een plek waar je waar krijgt voor je geld. Dessert was een tegenvaller. Personeel was wel vriendelijk en de zaak was wel heel mooi en gezellig. Ik had ook een serviet waar nog vlekken op zaten toen ik het openvouwde, neen geen vlekken die zijn blijven hangen na het wassen, de vlekken waren nog krokant dus alsof iemand een vuil doekje terug heeft opgevouwen omdat ze dachten dat die nog proper en te hergebruiken was van een vorige klant. Niet zo fijn.
Uitgezet vanwege joggingbroek van mijn zoon! Gisterenavond heb ik hier gereserveerd. Ik kwam met mijn man en zoon 12jr.. Onze jassen zijn al genomen en in hun kast opgehangen. We wachtten nog rustig af op de gastvrouw om naar de tafel begeleid te worden. Eenmaal was zij terug, heeft zij gezegd dat we er niet mochten eten. Ik schrok ervan. De reden was omdat onze zoon een joggingbroek aan had. Elke keer als we hier gingen dineren, was er geen enkel probleem. We letten trouwens niet op zijn outfit, het is normaal kinderoutfit. Uiteten is voor ons geen feestje, maar een normale zaak. We kwamen er relatief vaker eten. Zelfs nam ik mijn vriendinnen/collega’s graag hiernaartoe mee. Ik ben zwaar teleurgesteld door die klantonvriendelijke manager. Het is een restaurant waar mensen twee uren aan tafel mogen zitten. Het is geen dansvloer, geen danstafel. Zelfs is er geen tijd daar om heen en weer rond te lopen waar iedereen zo hekel aan zou kunnen hebben aan die joggingbroek van een kind. Jullie konden beter wat coulant aanpakken i.p.v. je vaste klanten zo onvriendelijk de deur uit zetten. Dat is pas klasse! Uit mijn favoriete lijst nu.
Je moet snel je eten opeten anders heb je geen tijd meer voor een desert. In ons geval hadden we nog 15 minuten tijd dus maar gekozen voor een kop koffie. Helaas kon ook niet ivm volgende reservering van de tafel. Ook niet aan de bar want die was ook vol er zaten maar een paar mensen.. Vervolgens wel een dikke rekening betalen voor gemiddeld eten. Wat een schande!! Echt NOOIT meer naar deze afzetters.
De vibe is in orde, daar ligt het niet aan. Maar de bediening is zeer matig en bijna onbeschoft. Voorgerechten ook matig. Alleen de filet steak en entrecote waren echt goed. Erg prijzig verder, espresso martini voor €18 is wel erg duur, al helemaal als ie slecht op smaak is. Ik kom hier niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MR PORTER Amsterdam. Spuistraat 175 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MR PORTER Amsterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MR PORTER Amsterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MR PORTER Amsterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid