facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MR MARVIS

MR MARVIS
Adres: Sint Janstraat 6, 1251 LA Laren, Nederland
Telefoonnummer: 035 303 8128
Staat: Noord-Holland
District: Laren
Stad: Laren
Route: Sint Janstraat
Huisnummer: 6
Postcode: 1251 LA


Openingstijden

maandag: 12:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mooie winkel om fysiek de kleding te passen. Goede hulp en geen vraag is te veel. Een heerlijk kopje koffie en wat kleding rijker zijn wij weer vertrokken.
M'n plan was om de zomerhemden met korte mouw te gaan passen maar helaas nog niet in de winkel. Waarom vermeld men dat dan niet even op hun website? Het is helaas regel dat veel producten in de winkel vaak niet verkrijgbaar zijn. Da's irritant en leidt tot omzetderving. In ieder geval voor mij een reden om dan maar een andere keuze te maken. Overigens prima producten en vriendelijk personeel. Daarom 3 sterren.
Zowel Easy bermuda als pantalon voor echtgenoot en zoon perfecte pasvorm, fijn materiaal en draagcomfort. Ook heel fijn dat lengte 30 verkrijgbaar is in alle maten nBlij met de mooie winkel in Laren N.H
2 keer geweest in Laren. Prima bevallen. Ik ga zeker vaker komen. Mooie producten, prima pasvorm en aardig, behulpzaam en vooral eerlijk personeel die je ook vertellen als je beter een ander maatje kunt nemen. Aanrader.
Het was druk in de winkel maar Sander heeft mij desondanks fijn en goed geholpen. Was mijn eerste kennismaking met MR Marvis. Is mij goed bevallen. Ook de kleding voelt goed aan en keuze uit veel kleuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid