facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. Irodios Zeewolde

Mr. Irodios Zeewolde

Info

Mr. Irodios heeft tegen de vijftig zitplaatsen binnen en nog eens een mooi terras. Restaurant Irodios heeft Zeewolde al aangenaam verrast, geen twijfel dat Mr. Irodios dat ook doet.

Geschiedenis

Mr. Irodios heeft tegen de vijftig zitplaatsen binnen en nog eens een mooi terras. Restaurant Irodios heeft Zeewolde al aangenaam verrast, geen twijfel dat Mr. Irodios dat ook doet.

Adres: Kerkstraat 17, 3891ET Zeewolde
Telefoonnummer: 036 303 3048
Stad: Zeewolde
Route: Kerkstraat 17
Postcode: 3891ET


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks restaurant Irodios Grieks restaurant Irodios 330 meter Super vriendelijk personeel, bij aankomst werden we gelijk naar een tafel gewezen. Hi...
Recensies
Leuke nieuwe tent, modern ingericht met snelle en uiterst vriendelijke bediening. Prijzen liggen net iets lager dan van het andere filiaal van Irodios elders in het dorp, maar het eten is zeker net zo lekker! Ook mooi dat je kunt afhalen, geeft het weer een nieuwe dimensie!
Topzaak, kleine broer van het Griekse restaurant Irodios verderop. Hier haal je voor €5,50 de allerbeste Pita Gyros die er is. Een bord vol, méér dan genoeg. En absoluut heerlijk! En wat een lieve, aardige mensen die de boel daar runnen. Dikke complimenten!
Snap niet dat het niet altijd bomvol zit! Eten is er geweldig. En elke keer als we in de buurt zijn gaan we er heen wonen er 20 km vandaan..
Super leuk restaurant! Toen we eerst binnenkwamen dachten we bijzonder maar uitijndelijk was het super lekker en gezellig! Super service!
Grieks zoals het hoort. Smaakvol, goede portie en gezellig. Aanrader is de voorrechten schotel. Heerlijke Taramas. Zeker de moeite waard.
Porties waren aan het kleinere kant voor wat we gewent zijn bij een griek maar was wel lekker en het personeel was heel vriendelijk en professioneel .
Altijd lekker eten! We vroegen om extra saus en dat kregen we dan ook! Top service!
Prima eten maar de sfeer en inrichting is niet top. Wel leuk personeel.
Heerlijk eten met een altijd vrolijke service gerichte bediening!
Bediening is zeer gast vrij. Lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid