facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. Hop

"Mijn naam is Mr. Hop. Je nieuwe biervriend met ruim 1400 speciaalbieren in zijn privécollectie. Proost!Of je nu op zoek bent naar een IPA, Blond, Tripel of stout bieren. Speciaalbier voor jezelf of als cadeau, bij mij ben je aan het juiste adres.Samen met mijn kompanen en tevens bierexperts zorgen wij niet alleen voor de allernieuwste speciaalbieren maar ook voor het juiste advies.Bestel je bieren via onze webshop of kom verdwalen in onze winkel te Venray.Proost.Mr. Hop"
Adres: Raadhuisstraat 36a, 5801MA Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 085 065 6231
Stad: Venray
Route: Raadhuisstraat 36a
Postcode: 5801MA



op zoek naar gerelateerd: mr hop openingstijden, mr hop webshop, mr hop westvleteren, hopt, openingstijden mr hop venray, misterhop, mr hop korting, bierwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mr. Hop Mr. Hop 0 meter Heerlijk bier & goed en ruim aanbod. Bestel hier snel weer biertjes voor in het w...
Thuisdrinken.nl Thuisdrinken.nl 0 meter Thuisdrinken.nl is de online slijterij waarbij er gratis verzending is vanaf 2 flesse...
Mr. Hop Mr. Hop 0 meter 5 sterren maar? Ik zou er 10 kunnen geven!!! Persoonlijke touch, handgeschreven kaart...
Wijnhuis Venray Wijnhuis Venray 690 meter Top service kunnen alles helpen wat je wilt top
Recensies
Leuke winkel. Voldoende parkeerplekken en een rustige ligging. Online assortiment groter dan wat zo in de winkel uitgestald staat. Winkel maakt gebruik van het kijkshop concept. Niet uit de rekken pakken, maar de barcode op een formulier schrijven. Beetje onhandig als je handschrift niet geweldig is. Vriendelijk personeel.
Mijn bestelde pakket was mysterieus verdwenen bij PostNL. Gebeld met Mr. Hop, vriendelijk te woord gestaan en snel gehandeld door hen. Nog dezelfde dag werd de eerder samengestelde bestelling voor de tweede keer verzonden. Top qua klantvriendelijkheid en service!
Dit is echt de meest mooie bierwinkel die ik ook ooit heb gezien.. je mag lekker rondkijken zonder dat ze in je nekb staan te hijgen en wat dure biertjes aan staan te smeren.. lekker relax sfeertje en heel klantvriendelijk!! Ik ben verkocht.. ik heb er wel 45 minuten rijden voor over hoor!! Deze shop is echt mijn nummer 1!
Prima service nadat PostNL het pakketje had verkloot door niet op tijd te leveren/het pakket te beschadigen. Resultaat: goede communicatie en kosteloos opnieuw verzonden. Top! Leuk bierkeuze, passend bij het seizoen en de maand.
Makkelijk en overzichtelijk site. Snelle verzending / levering. Groot assortiment met speciaal biertjes. Leuke doos incl. kaartje. Tot de volgende bestelling ;-
Mijn vriend heeft paar keer besteld bij Mr Hop, maar helaas elke keer gedoe. De keuze aan bier is enorm groot, maar levering gaat telkens mis. Ze vergeten er telkens 1 of 2 blikjes bij te steken. Lossen ze dan op door een korting te geven op de volgende bestelling. Prima voor 1x maar lijkt u wel of dit bewust gedaan wordt om een volgende keer te moeten bestellen. Deze week weer een levering ontvangen waarbij 1 blik te kort was en ook 4 van de 13 blikjes zijn vervallen in april/mei 2022. Dus na elke bestelling kan je beginnen mailen. Er komt telkens wel een reactie en oplossing; dus hopelijk nu ook. Maar vertrouwen om nog eens te bestellen is wel erg klein nu.
Overzichtelijke indeling van de winkel omdat de bieren op bier stijl waren ingedeeld. De prijzen voor de bierglazen waren erg goed te doen. Vriendelijk winkelpersoneel. Het pand heeft een eigen parkeerplaats voor klanten wat de bereikbaarheid ten goede komt. Zeker een aanrader!
Biertjes zullen ongetwijfeld lekker zijn, echter ik heb twee verjaardagspakketten besteld, echter het is één grote verpakking geworden, echt slechte service!! Het is voor twee verschillende personen bedoeld! Moet ik hier zelf nog een cadeauverpakking van maken dan??
Heerlijk bier & goed en ruim aanbod. Bestel hier snel weer biertjes voor in het weekend. Top!
"We hop you" betekent niet "we hear you". Ze hebben geen keuze voor bezorgdag. En mijn nadrukkelijke instructies voor levering op andere dag werden volledig genegeerd. Gevolg? Auto moeten regelen om een loeizware doos op te halen bij PostNL punt. Toch twee sterren omdat de order verder correct was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid