facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MR groep

MR groep

Info

MR-Groep Nieuwbouw & Renovatie is gespecialiseerd in allerlei kunststof toepassingen, variërend van kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en zonweringen.

Geschiedenis

MR-Groep Nieuwbouw & Renovatie is gespecialiseerd in allerlei kunststof toepassingen, variërend van kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en zonweringen.

Adres: Canadaweg 6, 4661 PZ Halsteren
Telefoonnummer: 0164 683425
Stad: Halsteren
Route: Canadaweg 6
Postcode: 4661 PZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Producten prima, klantenservice zeer matig. Als vaste klant een terechte vraag gesteld over de factuur. Antwoord van de mevrouw was simpel, bot en snauwerig. Wellicht is het haar karakter, maar een cursus 'klantgerichtheid' kan voor haar geen kwaad. "Mevrouw, we zijn al jaren trouwe klant en ik weet niet of dit bijdraagt aan een verdere samenwerking." Antwoord: "Ach, dat moet u zelf weten!" Bedankt voor de tip: voortaan kijk ik een deurtje verder!
Een betrouwbaar bedrijf voor oa kwaliteit kunststof kozijnen en rolluiken. Vriendelijk en deskundig personeel, die ook meedenken.
Aan de telefoon, maar ook tijdens het bezoek zeer prettig te woord gestaan. Moest onderdeel van een wat ouder raam hebben en zowaar gevonden. Goed voorgelicht ter plekke. Zeer schappelijke prijs. Staat bij ons inmiddels in het lijstje voor de toekomst.
Wij zijn geholpen door Michel hij heeft al onze vragen geduldig en eerlijk beantwoord. Tijdens de verbouwing hadden we ook een zeer vriendelijk en competente team. In de toekomst hebben hebben we nog bouw plannen, wij gaan zeker te weten weer aanbellen bij MR kunststoffen. Fam Ibis.
Na 2 slechte ervaringen voordeur en roldeur doen wij hier geen zaken meer mee. Duidelijk dat er beloftes worden gedaan door de verkopers, waar de monteurs niets van begrijpen.
Via contact formulier info gevraagd over plaatsing van een garagedeur. Keurige bevestiging ontvangen, er wordt snel contact opgenomen. Inmiddels een week verder... Van mij hoeft het niet meer. Het zijn bijzondere tijden, maar fatsoensregels in acht nemen is toch het minste wat je mag verwachten?
Zelfs na 2 jaar staat ze snel voor je klaar bij storing van de elektrische garagedeur. Komen langs als service.
3x offerte aangevraagd maar geen reactie. Misschien een idee om fatsoenlijk te reageren op een offerte. Straks heb je ons als klant weer nodig.
Veel keus goeie ervaring mee vandaag garage deur uitgezocht!
Goed bedrijf, komt afspraken na. Raad aan iedereen aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid