facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. Giros

Mr. Giros
Adres: Akkerdreef 198, 2723 XM Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 346 0015
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Akkerdreef
Huisnummer: 198
Postcode: 2723 XM


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:30–20:00
woensdag: 16:30–20:00
donderdag: 16:30–20:00
vrijdag: 16:30–21:00
zaterdag: 16:30–21:00
zondag: 16:30–20:00

Recensies
Eten was op zich hartstikke lekker maar er zat weinig vlees tussen het te kleine broodjenNiet voor herhaling vatbaar
Ik heb pita broodje voor mijn kind besteld. Super aardige mevrouw die gesprekje maakte dat haar dochter de pita ook zo eet zonder saus. Bij thuis komen ligt het broodje helemaal onder de saus gesmeerd. Ik dacht ik bel even om te vermelden dat ik teleurgesteld was, krijg ik een schreeuwende mijnheer aan de line die beweerde dat er wel saus had gemoeten. Vervolgens kreeg ik van iemand anders te horen “ah, het was een miss communicatie”nMaar ik heb 20 euro in de kliko gegooid. Een plan B ingeschakeld voor avond eten. Het is mij dit niet waard.nJammer dat ze zo onsportief mee omgaan met een terechte klacht.nDe extra ster is voor de super aardige mevrouw.
Absolute aanrader!nDe souvlaki van Mr Giros is geweldig lekker, De andere gerechten zijn ook allemaal TOP.
Meerdere keren bij mr. Giros besteld en het is altijd erg lekker! Wij bestellen vaak de giros schotel voor 2 met extra tzatiki. De porties zijn flink dus ook goed voor kleine drie personen.
Lekker Grieks eten, werd stipt op tijd bezorgd. Wij hadden 2x de Artemis schotel met gyros, souzouki, suvlaki en kipfilet. Het vlees was allemaal erg lekker gekruid en de patat en tzatziki waren ook heel goed. De porties waren echt groot, van 2 schotels kun je makkelijk met zijn drieën eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid