facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr FINCH - fine drinking

Mr FINCH - fine drinking

Info

Mr FINCH offers great cocktails, fine wines and other superb drinks. Group reservations possible every day of the week.

Adres: Drieharingstraat 5, 3511 BH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0638356405
Stad: Utrecht
Route: Drieharingstraat 5
Postcode: 3511 BH


Recensies
Prima cocktails, maar de laatste keer zijn we heel raar benaderd door een wat jongere, corpsbalachtig personeelslid. Eerst herhaalde hij heel sarcastisch onze “dankjewel” toen we onze bestelling kregen en later op de avond, toen hij zich zelf inmengde in ons gesprek, werd ik op een arrogante toon s u k k el genoemd toen ik iets zei. Het was een beetje alsof hij zijn sociaal ongemakkelijkheid probeerde te compenseren door zo vreemd te doen, maar we waren er alles behalve van gediend. Jammer, want het is een leuke cocktailbar verder.
Hele leuke en vooral gezellige workshop gehad, inclusief alcohol vrije opties voor de bob en zwangere dames. Uitleg over de drankjes; naam, geschiedenis van het ontstaan en de ontwikkelingen tot het maken. Met een top barman!
Lekkere cocktails, klassiekers en nieuwe variaties, met vriendelijk personeel
Voortreffelijke cocktails! De ervaring met de serveerder was echter wat minder positief, zaten een goede 10-15 minuten te wachten op het terras tot iemand onze bestelling kwam opnemen en mocht ons wel wat vriendelijker te woord staan. Jammer!
De coctails zijn echt super, worden voor je neus gemaakt en geschonken en je kan zeker uit meer dan 3 soorten kiezen, met een goed gevarieerd menu. zeker een aanrader
Op een volgereserveerde avond toch een plekje kunnen krijgen. Goede cocktails en lekker gegeten ook nog.Eten: 5/5
Kleine, maar gezellige cocktailbar. Personeel is altijd aardig. Lekkere cocktails met creatieve twist. Uiteraard maken ze ook classics.
Cocktails zien klaarmaken... Het is een kunst. Gezellig. Zelfs 2 keer geweest, tijdens ons verblijf in Utrecht...
Leuke mensen, fantastische en originele cocktails. Absoluut een aanrader. Alleen is het kiezen uit alle opties wat lastig
Lekkere cocktails en personeel dat echt kennis heeft van het vak! Ook de hapjes die je soms bij de cocktails krijgt en de borrelhapjes zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor een gezellig avondje uit, zeker in corona tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid