facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. DirectPrint Drukwerk Landsmeer

Mr. DirectPrint Drukwerk Landsmeer

Info

Drukwerk, grootformaat printen, vlaggen, grafische vormgeving, DTP, fotobewerking, huisstijlbewaking, logo’s, websites, advertentie.

Geschiedenis

Mr.DirectPrint PROFESSIONAL
De finishing touch voor uw bedrijf!

Al uw bedrijfsuitingen strak ontworpen, scherp geproduceerd
Met moderne software kunt u veel zelf. Zo ook snel bestellen op internet en dan natuurlijk hopen dat het allemaal goedkomt. Bij Mr.DirectPrint kan het nóg makkelijker en vaak nog sneller. Wij maken het grafisch voor u 'af' en bieden u de zékerheid dat het goedkomt. Een helpende hand van een echte ontwerper, die het verschil maakt voor de perfecte presentatie van uw bedrijf of product. Loop gerust binnen: wij helpen u graag en produceren alles professioneel voor een scherpe prijs. Mr.DirectPrint Professional heeft een eigen ontwerpstudio en staat elke dag (direct, uiteraard) voor u klaar.

DTP en opmaak
Opmaak en vormgeving van complete documenten. Professioneel voorbereiden voor digitaal of offset drukwerk.

Beeldbewerking
Digitale illustraties en vakkundige bewerking van uw foto's. Van kleurverbetering tot hoogwaardige beeldmanipulatie.

Grafisch ontwerp
Gedegen ontwerp van logo of huisstijl, brochures, advertenties of digitale uitingen, zoals uw website of elektronische nieuwsbrief.

Heeft u zelf al een opzet gemaakt, maar bent u nog niet tevreden? Of geen tijd meer? Mr.DirectPrint neemt het u graag uit handen en maakt het helemaal 'af'.

Kwaliteitsdrukwerk
Van zeer kleine tot serieus grote oplagen. Mr.DirectPrint combineert elke drukwerkorder met de juiste pers en zorgt voor strenge, professionele kwaliteitscontrole.

Foto-service
Briljante fotoafdrukken, van pasfoto tot groot formaat, op hoogwaardig fotopapier en de meest uiteenlopende creatieve materialen. Klaar terwijl u wacht.

Printservice
Wij verzorgen afdrukken van hoge kwaliteit, in alle gangbare afmetingen maar ook op groot formaat (bouwtekeningen e.d.). Inclusief scannen, inbinden en alles wat nodig is om uw documenten er tip-top uit te laten zien.

Doe-het-zelf
Dankzij de handige webtool van Mr.DirectPrint kunt u ook heel eenvoudig zelf uw grafische bestanden aanpassen en drukwerk bestellen. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel!

En wat betreft uw huisstijl...
Wilt u uw logo, huisstijl of promotiemateriaal een upgrade geven? Mr.DirectPrint biedt u een geheel vrijblijvend kennersoordeel met verbetervoorstellen. Stap eens binnen in onze winkel of stuur een mail naar [email protected]



"Drukwerk moet goed geregeld worden. Het is vaak de eerste indruk die je maakt, en die moet goed zijn. Dat regel ik voor je. Of het nu een mooie brochure moet zijn, een chique boek of een enorm spandoek. Ik ken de juiste drukkers, hun specialismen en de beste prijzen. Geen zin in het gedoe van offertes, aanleveren van een goed drukbestand, de controles, het afleveren en de opslag? Laat dan het drukwerk aan mij over. Kun jij gewoon verder met jouw business."
Adres: Nieuwe Gouw 2, 1121 GX Landsmeer
Telefoonnummer: 020-3416083
Stad: Landsmeer
Route: Nieuwe Gouw 2
Postcode: 1121 GX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HOUSE OF IMPRESSIONS HOUSE OF IMPRESSIONS 25 meter Zoekt u iemand met een groot drukwerk netwerk en die precies weet waar welk product h...
B-Ambitious B-Ambitious 117 meter Ambitie kan je ver brengen. En als je zover bent, wil je ook succes uitstralen. Opval...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid