facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. Bikes

Info

In- en verkoop van Harley Davidson motoren en meer... Bent u op zoek naar een bepaald model? Schakel ons in en wij vervullen u wensen.

Geschiedenis

In- en verkoop van Harley Davidson motoren and more...

Adres: 7546ER, 7546 Enschede
Telefoonnummer: 0646905309
Stad: Enschede
Route: 7546ER
Postcode: 7546



op zoek naar gerelateerd: Mr Bikes reviews, hd in/verkoop wolvega, Fotoshoot motor, Mr bikes Marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motorservice Edgar Stijner Motorservice Edgar Stijner 3 km Fijne zaak, altijd goed.
MSP - Motorcycle Spare Parts MSP - Motorcycle Spare Parts 3 km Ben erg goed geholpen met het vinden van het juiste onderdeel, ook al was het maar kl...
Eaglerider Holland Eaglerider Holland 8 km Vertaald door Google Het was geweldig drie dagen rijden op een Street Glide uit 2015 ...
Recensies
Een Harley Davidson sportster gekocht en vandaag opgehaald. Erg fijn geholpen bedankt!
Zeer goede en fijne service. Prettig zaken doen met mr bikes.
Mitch de eigenaar is een heel fijn persoon om zaken mee te doen. Onlangs een motor gekocht hier, heel flexibel in afspraken maken en proefritten. Hij zorgt ervoor dat de aankoop zo goed en compleet mogelijk verloopt. Aanrader!
Terwijl ik langs de snelweg liep met motorpech, stopte Mr Bikes om me op te pikken en met motor en al zomaar thuis te brengen! Top! Vlotte kerel met duidelijk veel verstand en passie voor de Harley's waarin hij handelt.
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Harley. Heb er mijn eerste Harley gekocht en ben uitstekend geholpen. Verstand van zaken en echt passie voor motoren!
Eerlijke motoren, voor eerlijk geld! Super
Een paar weken geleden een Forty-Eight gekocht bij mrbikes. In super goede staat, voor een goede prijs! Heel heel blij mee. Thanks!
Eerlijke handel voor een scherpe prijs. Werd erg netjes geholpen tijdens de aanschaf van mijn Yamaha. Hij komt alle afspraken goed na en laat je weten waar je aan toe bent. Heel fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid