facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MplusKASSA

MplusKASSA

Info

MplusKASSA, de touchscreen kassa voor iedere branch. Gebruiksvriendelijk, flexibel, koppelbaar en prijsbewust.

Geschiedenis

Mplus Touchscreen Kassa is het kassasysteem op het gebied van horeca, retail detail- en groothandel. Mplus is een hoogwaardig kassasysteem waarbij de functionaliteit en eenvoud centraal staat. Met onze Point of Sale kassasystemen hebben wij voor elk betalings vraagstuk de passende kassa oplossing.

Wij leveren dan ook op maat gemaakte oplossingen in de touchscreen kassa branche.

Adres: Lynbaan 31, 8941BR Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 2157000
Stad: Leeuwarden
Route: Lynbaan 31
Postcode: 8941BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MplusKASSA prijzen, MplusKASSA support, MplusKASSA API, Kassa-apparatuur, Horeca kassasysteem, Kassasysteem detailhandel, STN kassa, Evers Kassasystemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WPhelpdesk - De WordPress Helpdesk WPhelpdesk - De WordPress Helpdesk 5 km Grrr, komt u er niet uit? Stel je WordPress vraag en ik zal deze zo goed mogelijk bea...
Recensies
In het begin was alles zeer goed naar een poosje is het net of je niet meer bestaat. Er komen geen update daar moet je eerst naar vragen dan uiteindelijk komen ze er wel op maar ik vind dat dit zeker 1x per jaar moet anders loop je erg ver achter
Fijn bedrijf en vooral een fijne kassasoftware die ze leveren. Goede klantenservice. Aanrader!
Mplus is een ge-wel-dig kassasysteem met de beste API in the business! Eventueel is deze API op maat uit te breiden. Daar betaal je dan een bedragje voor en het moet in de planning passen, maar zo kan je het programma volledig op maat inrichten.
Super systeem! Werkt naadloos met Lightspeed, waardoor onze voorraden en prijzen maar één keer ingevoerd hoeven te worden!
We hadden nog geen idee hoe een kassasysteem kopen in zijn werk ging, maar er werd veel werk ingestoken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Fijne ervaring!
Super systeem! Op maat gemaakte oplossingen, koppelingen met derden zoals Twinfield, Horeko en mijn wijntap. Goede service, goed product. Ik raad iedereen MPlus aan!
Ik heb met 3 restaurants gekozen voor BOLT en Mpluskassa, een modern bedrijf met goede service en oog voor detail. betaalbare kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid