facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MPG Mortel BV

MPG Mortel BV

Info

Jong bedrijf met ervaren ouders. Kwaliteit op nummer één voor een leuke prijs. Specialist in droge mortels van snelbeton tot tegellijmen.

Geschiedenis

Een jong bedrijf met ervaren ouders waar kwaliteit voorop staat, maar wordt gewaakt voor een betaalbare prijs. Dit kunnen wij nastreven omdat we zelf de producent zijn. Er is dus geen tussenkomst van een handelaar of bouwmarkt waar we u graag van laten profiteren. Wij zijn gespecialiseerd in droge mortels van snelbeton tot tegellijmen.

MPG Mortel B.V. is een onderdeel van Mixing Plant Gennep BV (MPG BV). MPG is in 2013 opgericht uit een samenwerking tussen Mobicem en AVG. Waar Mobicem zich specialiseert in cement, scheeps-transport en menginstallaties voor infrastructurele werken, maakt AVG deel uit van de sectoren: transport, bouwstoffensector, infra en explosievenopruiming. MPG Mortel B.V. beschikt dus over de nodige kennis, heeft samenwerken hoog in het vaandel staan en is van mening dat overal een oplossing voor is.

Adres: Hoogveld 20, 6598 BL Heijen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 485 551262
Stad: Heijen
Route: Hoogveld 20
Postcode: 6598 BL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid