facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MP3 Tandartsen

MP3 Tandartsen

Info

MP3 Tandartsen Natuurlijk Mooi!

Geschiedenis

De overwinningsdrang die wij voelen bij de beklimming van bergtoppen hebben wij ook voor het leveren van een natuurlijk en puur topproduct in de monden van onze patienten.
MP3 Tandartsen staat in Apeldoorn daarom al jaren bekend om haar klantvriendelijke uitstraling met een bovengemiddelde kwaliteit en om haar uitstekende zorgverlening.
Het monumentale karakter van onze praktijk in het centrum van Apeldoorn vormt een bijzonder contrast met onze geavanceerde ultramoderne apparatuur en moderne inrichting.
Wij zijn een professioneel team met ervaren en vriendelijke medewerkers die klaar staan om u van excellente tandheelkundige zorg te voorzien. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk te laten verlopen.



"High-end verwijskliniek voor restauratieve tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie."
Adres: Regentesselaan 3, 7316 AA Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 3553153
Stad: Apeldoorn
Route: Regentesselaan 3
Postcode: 7316 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Apeldoorn Nieuwe patiënten, MP3 Tandartsen tarieven, Martine Muts, Implantaat Apeldoorn, Beugel Apeldoorn, Cosmetische tandheelkunde Apeldoorn, Biologische tandarts wortelkanaalbehandeling, Composiet facings Apeldoorn
Recensies
Slechte tandarts die je alleen maar leeg trekt. Ongevraagd producten op de rekening zetten zoals mondwater 5,- ongevraagd foto s maken en berekenen. Ergste is nog dat ik aangeef dat ik mijn tanden elders heb laten bleken en het niet werkt dat ze gewoon aangeven ooo maar bij ons wel hoor meteen 400,- laten betalen en eindresultaat nul !! Deze tandarts is een kwikfit dingen laten betalen onnodig en oplichting !!!
Zeer professionele setting en vergelijkbaar met een prive-kliniek in reguliere gezondheidszorg. Dit is ''next level'' zorgverlening, ook qua tarief iets forser echter iedere Euro waard.
Nog nooit bij zo een goede tandarts geweest. Personeel is erg vriendelijk en zeer kundig! Blij dat ik ooit de overstap heb gemaakt naar deze tandartspraktijk.
Zeer deskundige precieze tandarts. Tandarts houdt erg van implantaten en nieuwe kiezen in de perfecte vorm. Dat betekent dat ze hoger worden dan het origineel. Dus moet de rest van de tanden ook vervangen worden door implantaten om nog te kunnen bijten. Kostenplaatje tussen de € 20.000 en € 30.000. Terwijl ik geen klachten had. Daarnaast zijn 2 tandartsen amper empatisch. Na een doormeting van mijn lichaam werd doodleuk verteld dat er mogelijk een kankerproces in mijn buik zat. Geen woord extra werd erover gewisseld. "Chef de clinique" kon achteraf niets met die uitspraak van zijn vrouw omdat hij er niet bij geweest was, en dat was het. Ik ben maar naar Hilversum naar een hele fijne tandarts gegaan. Die heeft mijn gebit toekomst bestendig gemaakt voor 1/10 van de prijs voor 4 bruggen. Het is even rijden maar dan heb je ook wat.
Geweldig tandarts. top praktijk ! And great for expats ... Zeer blij ! Echt een aanrader
Begonnen enkele jaren geleden als kleine vakkundige praktijk, nu moest ik voor een bezoek van 2 uur reparatie 3-vlaksvulling €550 betalen. Er bleek zonder overleg een nieuw behandelplan in rekening gebracht te zijn waar ik niet om gevraagd had. Jammer.
Voor een laserbehandeling van onze pasgeboren dochter doorverwezen naar deze praktijk, we konden snel terecht en zijn kundig en vriendelijk geholpen. Nadien ook even in de behandelkamer kunnen 'bijkomen'. Al met al tevreden. En gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Tandarts praktijk wat op een fabriek lijkt: je zit vaak te lang in de wachtkamer dan word je door een assistent geholpen dan rent de tandarts binnen om vervolgens snel weer weg te rennen naar de volgende patiënt. Als het wel op kennis en kunde aankomt geeft dr tandarts een advies tot behandeling die ze zelf zegt te kunnen doen en ná de eerste stap van 5 van de behandeling geeft ze aan toch niet verder te kunnen helpen en verwijst ze door naar een bevriende tandarts in Amsterdam. Daarnaast weinig empathie en geduld met patiënt mijn kinderen. Erg gericht op bijverkoop van flosdraad mondwater etc. Te commercieel als je mij vraagt.
Tandartsen zijn kundig maar wel van de "nieuwigheidjes" en die kosten wat.. ook eigenlijk altijd lang wachten.. 15 minuten uitloop is niets...
Begonnen als klantvriendelijke kleine praktijk. Inmiddels uitgegroeid tot zeer commerciële praktijk met vooral aandacht op winst maximalisatie. Een normale controle van 10 a 15 minuten kost hier ca. €75,- Het lijkt soms meer op een fabriek dan gezondheidszorg.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MP3 Tandartsen.

Apeldoorn tandartspraktijk

openingstijden, locatie, vervoer. Regentesselaan 3 apeldoorn medisch centrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MP3 Tandartsen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MP3 Tandartsen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MP3 Tandartsen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rode Kruis Apeldoorn Rode Kruis Apeldoorn 1 km Geweldig team van vrijwilligers die er altijd zijn op die momenten dat het er toe doe...
Praktijk NewStart Praktijk NewStart 3 km Mijn ervaring met praktijk New Start is zeer positief.ik had last Van een aantal flin...
Samenwerkende Tandartsen Samenwerkende Tandartsen 3 km Bij Samenwerkende Tandartsen komt u voor een gezonde lach! Een gezonde mond is belang...
Tandarts Zuidbroek Tandarts Zuidbroek 3 km Als het enigszins mogelijk is adviseer ik je om deze plek te mijden als de hel. Tenzi...
GGNet - Deventerstraat 459 - Apeldoorn GGNet - Deventerstraat 459 - Apeldoorn 3 km Weinig contact. Afspraken tig keer verzetten of vergeten. Telkens gaat personeel weg ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid