facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MP Bouwkundig Ingenieursbureau

MP Bouwkundig Ingenieursbureau

Info

Adviesbureau voor bouwconstructie’s. Het verzorgen van omgevingsvergunningen. Het vervaardigen van benodigde bouwtekeningen en berekeningen.



"Wij zijn een vakkundig, ambitieus, jong en dynamisch ontwerpbureau dat in 2011 de start maakte op het bedrijventerrein in Stadskanaal. Op alle werkdagen zijn we met een klein team bezig met het ontwerpen en tekenen van zowel nieuwbouw als verbouw van woningen, bedrijfspanden en andere plan-ontwikkelingen. Dit met als doel dat uw plannen werkelijkheid mogen worden. We maken gebruik van 3D-scanning, virtual reality VR en touchscreens op kantoor om onze klanten een meer meeslepende ervaring te bieden. Ons bureau is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw en het adviseren van onze opdrachtgevers bij de meest uiteenlopende projecten, van groot naar klein. We gaan graag unieke uitdagingen aan en streven vaak naar de meest geschikte oplossingen."
Adres: Schatsborg 13, 9502 WD Stadskanaal, 9502 WD Stadskanaal
Telefoonnummer: 06-10018642
Stad: Stadskanaal
Route: Schatsborg 13, 9502 WD Stadskanaal
Postcode: 9502 WD


Recensies
Jong dynamisch bedrijf met verfrissende ideeën. Je voelt je er gelijk welkom.
Rene heeft ons voorzien van een mooi ontwerp, waar we zelf nooit opgekomen waren. Hij denkt goed met je mee en denkt na over het gebruik van het pand. Daarnaast voorziet hij je van de juiste informatie waarmee je verder kunt.
Dit is zeker een bedrijf die meedenkt en goede input geeft.Ze hebben zeker goede ideeën voor het ontwerp en dat kunnen je laten zien via Virtuele realisatie ,zodat je een idee hebt hoe het eruit komt te zien.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denkt mee, goede adviezen en creatieve ideeën.
Meedenken, verrassend en out of the box, fijn bedrijf om mee samen te werken.
Vakkennis met smaak
maatwerk met aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid