facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MP Autoservice - Panningen

MP Autoservice - Panningen

Info

MP autoservice is een garagebedrijf, waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan alle merken personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van onderhoud en reparatie aan uw personenauto of lichte bedrijfsauto. Wij zijn een universele garage, u kunt dus met elk merk bij ons terecht! U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor de APK-keuring van uw auto.

Door jarenlange ervaring met het merk Peugeot, en daardoor vanzelf ook met Citroën, kunnen we wel stellen gespecialiseerd te zijn in deze twee merken! Onze werkplaats is dan ook uitgerust met de nieuwste diagnose apparatuur voor deze merken.
Wij hebben voor de twee kleinste telgen van deze merken, de Peugeot 107 en de Citroën C1 scherpe pakketprijzen voor onderhoud en reparatie opgesteld, zodat u uw autootje voor een nette prijs, in technische topstaat kunt houden. Uiteraard geld dit ook voor uw Toyota Aygo, wat in feite dezelfde auto is.

U kunt bij ons ook terecht voor het monteren van accessoires op uw auto, zoals trekhaken, lichtmetalen velgen en (bluetooth)carkits.



"Autoservice Totaal is een keten van autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto's van alle leeftijden."
Adres: Schoolstraat 61, 5981AH Panningen
Telefoonnummer: 0773030440
Stad: Panningen
Route: Schoolstraat 61
Postcode: 5981AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Gewoon geweldig! Betrouwbaar, secuur, vriendelijk en een goede vakman!
Perfecte service, vriendelijk en kundig personeel
Prima en eerlijke garage! Een prima garage waar de klant nog echt koning is. Klantvriendelijk, denkt altijd met je mee, open en altijd eerlijke communicatie, dus geen verrassingen achteraf en goed vakmanschap! Zeker aan te raden.
Goede service, vriendelijke eigenaar, duidelijke afspraken, goed bereikbaar.
Prima service en altijd netjes geholpen!
Eerlijk en op en top vakmanschap is hier normaal. Jonge ondernemer met echt hart voor zijn bedrijf. Bijzonder aanbevolen.
Perfecte service eerlijke prijzen.
Echt hele fijne garage. Aanrader.
Top garage, goeie service, goeie communicatie, geen onverwachte kosten.
Goed geholpen prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid