facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MozArtE Glasmozaiek

MozArtE Glasmozaiek

Info

Atelier - Mozaiekmaterialen - Workshops

Adres:
Telefoonnummer: +31651075466
Stad: Arnemuiden


Recensies
Bij Els van MozArtE kun je hele leuke workshops volgen met glasmozaïek. Een Zeeuws meisje en het bijbehorende boertje, Zeeuwse knop schalen maar ook allerlei andere niet streekgebonden voorwerpen zoals een vogelhuisje of een bal. Els is erg vakkundig en creatief, ze maakt prachtige kunstwerken. De workshops zijn heel leerzaam en gezellig.ook kun je er pakketjes kopen om zelf aan de slag te gaan.
MozArtE Glasmozaiek is volgens mij volgens mij het enige mozaïek winkeltje/atelier in Zeeland. U kunt hier workshops volgen en doe het zelf pakketjes kopen. U wordt vakkundig geholpen en geadviseerd. Op de foto's ziet u hoofdzakelijk het eigen werk van de eigenaresse en een groot gedeelte van beschikbare materialen. Ook werkt zij met oud serviesgoed. Neem gerust eens een kijkje in dit atelier/winkeltje als u in de buurt bent. Mocht u vragen hebben over mozaiek...dan zal zij u graag informeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid