facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mozaiek0318

Mozaiek0318

Info

Mozaiek0318 is een kerk in Veenendaal met wekelijkse samenkomsten op zondag. Diensten zijn in de Basiliek om 9:30u en 11:45u. Half uur voor aanvang koffie!

Geschiedenis

Wie zijn wij?
Heb je wel eens een mozaïek gezien? Het is een kunstvorm waarbij een grote afbeelding wordt opgebouwd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes die in een vloer of wand worden gemetseld. Een mozaïek is dus eigenlijk een kunstwerk van gebrokenheid.

Het leven is kwetsbaar. Wij zijn kwetsbare mensen. We leven in een gebroken wereld en de bijbel leert dat we allemaal gebroken zijn. Da’s zonde toch? Maar God houdt van ons. Hij kwam naar deze wereld en bewees zijn liefde door voor ons te leven en sterven. Er is hoop!

Mozaiek0318 wil daarom een kerk zijn waar iedereen zich welkom voelt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond of je verhaal ook is. Misschien geloof je al in Jezus, maar misschien twijfel je nog. Misschien worstel je met jezelf en met het leven. Kom maar gewoon zoals je bent. We zijn allemaal gewone kwetsbare mensen en we maken er allemaal geregeld een potje van. Maar Jezus is de kunstenaar en Hij wilt met onze levens een kunstwerk maken van hoop, geloof en liefde. Een plek waar we leren elkaar lief te hebben, maar ook de wereld om ons heen.

De bijbel spreekt ook over die kwetsbaarheid wanneer Paulus het heeft over ‘een schat in aarden vaten’, 2 Kor. 4: 7. De schat waar hij over spreekt is het goede nieuws van Jezus Christus die van ons houdt, gewoon zoals we nu zijn.

Adres
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal
Tel: 0318-734900
[email protected]


Openingstijden
elke zondag twee samenkomsten:
9.00 uur koffie en limonade
9.30 uur aanvang eerste dienst
11.00 uur einde tweede dienst

11.30 uur koffie en limonade
12.00 uur aanvang tweede dienst
13.30 uur einde tweede dienst


Kinderen
Baby opvang tot groep 1 in de crèche
Groep 1 t/m 6 eigen kinderdiensten, Kidschurch of Kidspraise
Groep 7/8 afwisselen in de samenkomst of in hun eigen kinderdiensten



"Wij zijn een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. Daarom heten we Mozaiek0318. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek."
Adres: Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal
Stad: Veenendaal
Route: Wiltonstraat 56
Postcode: 3905 KW



op zoek naar gerelateerd: mozaiek0318 agenda, mozaiek0318 live stream, mozaiek0318 preken, mozaiek0318 band, doopdienst mozaiek0318, youtube mozaiek0318, mozaiek0318 app, mozaiek0318 geschiedenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mozaiek Worship Mozaiek Worship 0 meter Dankbaar om in deze kerk te mogen dienen.
IFES-Nederland IFES-Nederland 606 meter Een toffe organisatie die veel betekend heeft voor mijn persoonlijke vorming.
Buurthuis DeDriehoek Buurthuis DeDriehoek 2 km Leuke ruimte midden in wijk sociaal ruimte met activiteiten voor jong en oud
Veenendaal helpt Vluchtelingen Veenendaal helpt Vluchtelingen 2 km De vluchtelingen stroom is op dit moment ontzettend groot! Veel mensen willen de vluc...
Netwerk voor Jou Netwerk voor Jou 2 km Gezellige open organisatie met een luisterend oor.
Kwink Kwink 3 km Kwink deelt graag haar ervaringen en kennis met u. Heeft u een opvoedvraag? Kijk hier...
Kwink Petekeet Kwink Petekeet 4 km Welkom bij BSO Petekeet! Wij bieden VSO, BSO, vakantie opvang, flexibele opvang, inci...
Kwink Kameleon Kwink Kameleon 4 km Welkom bij Kameleon!
Recensies
Dankbaar om in deze kerk te mogen dienen.
Leuke en goed geregelde dienst, nette en verwelkomende organisatie. Mist alleen een kerkorde en een controlerend kerkverband.
Een fijne plek om samen te komen. Goede muziek en goede sprekers. Ook het parkeerbeleid is goed. Soms moet je verder weg parkeren maar ook dat wordt duidelijk aangegeven. Voor kinderen zijn er aparte diensten, of oppas. Maar die van ons wilden graag mee in de dienst. Ze keken hun ogen uit. Ik hoor ze niet vaak zeggen 'nu al afgelopen?'. Een aanrader om eens naar toe te gaan of je aan te sluiten.
Gave geloofsgemeenschap, waar je ondanks de grootte niet in de massa hoeft op te gaan. Vlotte aansprekende prediking met inhoud. Moderne aanbiddingsmuziek. Desondanks een kerk voor jong en oud.
Mooie zang diensten en tegenwoordig zijn we deel van deze gemeente. Petje af voor alles wat ondernomen word tijdens de Corona.
Gedreven mensen en je voelt je welkom. Onlangs voor de eerste keer geweest. Even wennen.
Je mag komen zoals je bent dit is hoe Jezus het heeft bedoeld en gelukkig gaat deze kerk ook mee met de tijd! De muziek is geweldig en de sprekers zijn ook goed en ook gewoon lekker zichzelf! Mag alleen wel wat meer over de eindtijd gesproken worden voor de rest een hele fijne kerk!
Absoluut geen kerk waar je aan zou denken bij het woord kerk. Een plek waar je welkom bent. Mozaiek018 is een kerk waar je blij mag en kunt zijn in je geloof. Dit wordt op een eigentijdse manier gebracht, gedeelt, en beleeft. Wordt veel aandacht gegeven aan onderlinge contacten en persoonlijke groei. Erg vruchtbare kerk omdat het metname veel jongeren, randkerkelijken en opnieuw gelovigen trekt en die daar voor het eerst of opnieuw hun geloof in Jezus vinden. De preken zijn aansprekend en passievol. Geen theologische uiteenzetting maar naar de praktijk van alle dag. Vind het erg opbouwend. Kijk altijd uit naar de zondagse samenkomst.
Fijne en warme kerk. Veel aandacht voor alle groepen. Je voelt je hier al gauw welkom en thuis.
Omdat het gewoonweg super goed is Because it's just super good
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid