facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mowgli's food Haarlem

Mowgli's food Haarlem

Info

avontuurlijk lekkere broodjes voor een vriendelijke prijs



"Sebastiaan is Mowgli’s food in 2018 begonnen met het idee om hoogwaardige service en betrouwbare catering aan te bieden. Na jaren ervaring in diverse restaurants is Mowgli’s food ontstaan. Met een passie voor service heeft Mowgli’s food de intentie zich te onderscheiden met betrouwbare en service gerichte catering.De lekkerste broodjes bestel je bij Mowgli’s food.Mowgli’s food verzorgt dagelijks voor verschillende bedrijven de lunch. Met onze catering op maat is er voor ieder budget wel een oplossing. Bestellen doe je betrouwbaar en snel in onze webshop. Sinds 2020 bieden wij ook fullservice catering."
Adres: julianapark 40, 2022ab Haarlem
Telefoonnummer: 0235262560
Stad: Haarlem
Route: julianapark 40
Postcode: 2022ab


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:30
Dinsdag: 09:00 - 15:30
Woensdag: 09:00 - 15:30
Donderdag: 09:00 - 15:30
Vrijdag: 09:00 - 15:30
Zaterdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: vergaderschalen, ontbijt bestellen haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kay's Take Away Kay's Take Away 791 meter Veel kant en klare lekkere hapjes. Kip, saté, gehaktballetjes in saus en nog véél mee...
Budget Broodjes Haarlem Budget Broodjes Haarlem 1 km Lekkere broodjes, goed belegd.
Smaakhaarlem Smaakhaarlem 2 km Heerlijk eten, met liefde gemaakt en zonodig bezorgd.
Joosies Joosies 2 km Prima broodjes daar kwam ik voor. Maar waarom die harde muziek, harde stem en joviale...
Broodje Ros Broodje Ros 2 km Heerlijke broodjes en gezellige gastvrouw
Brussels Bun Brussels Bun 2 km Heerlijk vers gemaakte broodjes! En voor een super fijne prijs. Mooi logo trouwens. G...
Brasserie Oostpoort Brasserie Oostpoort 2 km Wat een heerlijk broodje hebben wij vandaag gegeten! Het personeel is vriendelijk en ...
Recensies
Heerlijke burger besteld bij mowgli’s food! Groot, lekkere garnering en een lekker brioche broodje. Voor herhaling vatbaar :
Een vriend rade mij aan om een keer bij Mowgli's te bestellen als lunch op de zaak. Uiteindelijk toch maar eens gedaan en dat was echt super! De hamburger was echt zo lekker :. Mijn collega had een croque met pulled chicken en die was ook super lekker. We hebben besloten om hier vrijdag weer te bestellen, misschien wordt het wel een standaard dingetje!
Goede eerste ervaring. Mowgli’s food goes ‘onder de toren’ kwam mij goed uit. Voor een zakelijke activiteit moest ik in de toren wezen. Ik wilde mn gasten toch op n bakkie koffie trakteren. Mowgli's was dicht dus gebeld. Ik kon via de Whatsapp bestellen en alles werd netjes langs gebracht. Achteraf betaald via factuur. Service. En prima koffie! Volgende keer zal ik hier weer bestellen.
Twee weken geleden de croque kip gegeten, een aanrader! Maar ik heb deze week de carpaicco geprobeerd wat ook erg lekker was. De prijs/kwaliteit verhouding is top.
Uitstekende lunchroom. De croque kip met pulled chicken, kaas, taugé, ui en badjak mayonaise is heerlijk! En dat voor maar eur 4,50.
Heerlijke hamburger ! Nog nooit zo goede hamburger gehad , eten is supper lekker zekker een aanrader en snelle / vriendelijke service
Heerlijk geluncht, zeer vriendelijke personeel, heerlijke soep, warm knapperig broodje bij heerlijke tonijnsalade. Prima verhouding kwaliteit/prijs. Prima kaart en aanrader.
Heerlijke hamburger gegeten, beste die ik ooit gehad had! Zeker een aanrader. Heerlijke smoothies en vriendelijk personeel
Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! We komen zeker terug
Leuke plek en enthousiaste eigenaren. Leuke tropische gerechten en een heerlijke uiensoep gegeten. En tot slot een goede koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid