facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moving Intelligence

Moving Intelligence

Info

De wereld is in beweging. En waar beweging is, zijn wij: Moving Intelligence

Wij helpen mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel.

Geschiedenis

De wereld is in beweging. En waar beweging is, zijn wij: Moving Intelligence

Wij helpen mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel.

Dit doen wij met slimme systemen voor wagenparkbeheer, duurzame mobiliteit, beveiliging en objectinformatie.

Moving Intelligence: wereldspeler in volgen wat beweegt



"Wij brengen jouw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Wij helpen mensen grip tekrijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer."
Adres: Hogeweg 33, 5301LB Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 88 99 00000
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 33
Postcode: 5301LB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: App Moving Intelligence, Moving Intelligence vacature, Moving Intelligence opzeggen, Moving Intelligence Mi50, Moving intelligence miblack, Moving Intelligence prijs, Moving Intelligence platform registreren, Moving intelligence orange
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Locked Safe Holland Security Locked Safe Holland Security 697 meter Prachtig bedrijf, zeer professioneel.
K. van Hees Beveiligingen K. van Hees Beveiligingen 840 meter Ben erg tevreden over de service en dienstverlening van dit bedrijf. Alle klachten ze...
Recensies
De administratie van Moving intelligence is echt niet op orde. Ik heb meerdere malen contact per mail en per telefoon gehad, maar de gegevens worden niet aangepast. En wel een mail sturen met beëindigen van de diensten....
Vandaag contract gehad met MI omdat apparaat na inbouw niet juist werkte. Probleem is gelijk telefonisch opgelost, prima service.
OPLICHTERS!!! 1 ster is al te veel voor dit bedrijf. Al jaren klant je wordt letterlijk opgelicht waar je bijstaat. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.. Een bedrijf als KASSA van bnnvara moet eigenlijk een opname van dit bedrijf maken. Walgelijk hoe jullie met klanten omgaan.
Ik heb zeer goede ervaringen met Moving Intelligence. Als ik bel met een vraag over de MiApp word ik altijd zeer vriendelijk en deskundig Lisa te woord gestaan. Indien nodig wordt er ruggespraak gehouden en bellen ze mij terug met een antwoord. Grote klasse.
Praktisch en betaalbaar apparaat, handig website en prima service. Ik heb een MI40 aangeschaft voor een auto van de zaak. Laten inbouwen door een dealer en voor de rest geen omkijken naar gehad naar de rittenregistratie. Het apparaat koop je en vervolgens sluit je elk jaar een abonnement af. Toen ik mijn bedrijf verkocht heb, kreeg ik het resterende deel van mijn abonnement terug - topservice ! Veel andere rittenregistratie bedrijven dwingen je tot een 5 jarig contract waar je tussentijds niet vanaf kunt.
Al jaren een abonnement lopen en altijd prima geholpen. Laatst nog onterechte meldingen maar dit was telefonisch weer zo opgelost door de altijd vriendelijk Francis hoop dat ik het goed schrijf echt top.
Als inbouwer van Volgsysteemen en Alarmen en nog veel meer, heb ik zéér goedde errvaring met dit bedrijf. We komen er altijd uit als er iets niet goed ging. En het personeel is gewoon geweldig. Ik kan ze zeker aanraden.
Top bedrijf, erg goede service en ondersteuning als altijd!
Top leverancier! We werken bij de Dealer vaak hier mee en is het niet goed is geen probleem word het netjes geregeld!
Verschrikkelijk bedrijf, je zegt je abo op tijd op, de dienst wordt gestopt, zeggen de opzegging niet ontvangen te hebben en sturen een incassobureau op je af. Als je probeert eruit te komen door contact op te nemen verwijzen ze je naar het incassobureau en incassobureau naar het bedrijf. Het heeft kenmerken van oplichting. Advies: geen zaken mee doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid