facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar

Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar

Info

Website: http://www.movieunlimitedbioscopen.nl. Volg ons ook op Twitter https://twitter.com/MUZevenaar

Geschiedenis

De bioscopen van Movie Unlimited zijn op drie plaatsen in Nederland gevestigd, namelijk in Almelo, Kampen en Zevenaar. Movie Unlimited is een servicebioscoop. Dit houdt onder andere in dat de bezoeker tijdens de film een hapje of drankje kan bestellen. De bioscoop biedt haar gasten de ultieme mix: comfortabele stoelen; maximale beenruimte; wandvullende doeken, zeven kanaals Dolby Digital geluid en een gezellige sfeer.

Movie Unlimited biedt maandelijkse specials aan, zoals:

• Ladies Only Night,
• Peuter & Kleuter Voorstelling,
• Sneak Preview,
• Christelijke filmavond
• Turkse filmavond
• Girlzz Night,

• En extra`s en acties als;
• Midnight Premières,
• Première Party`s,
• HorrorNight,
• Kunst, Muziek & Dansavond,



"Dé leukste servicebioscoop van Nederland!"
Adres: Markt 8, 6901 AE Zevenaar (gemeente)
Stad: Zevenaar
Route: Markt 8
Postcode: 6901 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Zevenaar Filmhuis Zevenaar 108 meter Toen ik deze oude fabriek binnenliep, nu Turmac cultuurfabriek werd ik aangenaam verr...
Recensies
avatar geweest 1e kerstdag. was rustig maar toch gezellig , omdat het een kleine bioscoop is en niet zon massaal commercieel gebouw met ikea ingang.
Genoten van de voorpremière jurassic world: dominion...fijne stoel, genoeg beenruimte, Prima eten en drinken, Lekker rustig, en leuk dat het een beetje ouderwets is.
Je kunt niet met een briefje van 20 euro naar de bioscoop! Je kunt er alleen maar pinnen. Het is een wettelijk betaalmiddelmiddel...boven de 100 euro biljetten aanname heb ik begrip voor veiligheid Dus ook onmogelijk een tiener briefgeld mee te geven voor de film.
Gezellige ouderwetse bios en je kan een drankje tijdens de film bestellen!
Best aardige bioscoop, paar minpuntjes: -Als je in de/een zaal vlakbij de deur voor de catering zit, hoor je steeds gepiep terwijl je film zit te kijken, soms best storend. -Geluid in de zaal stond erg hard tijdens de reclames, tijdens de film was dit gelukkig wel normaal. -Niet alle grote films draaien in deze bioscoop. Zo draait/draaide "Dr. strange 2" hier niet, terwijl "Thor: Love and Thunder" er wel draait, vraag me af waarom? Review iets naar beneden bijgesteld vanwege het volgende: -Je kan je abonnement pasje niet gebruiken om online tickets te reserveren, OF dit is HEEL onduidelijk aangegeven... OF de codes op allebei onze passen werkt niet, maar het is in elk geval slecht geregeld
Vriendelijk personeel en goede service. Ik had gebeld of ik een poster mocht hebben en kreeg een mailtje terug dat ik de poster kon ophalen en die lag netjes klaar.
Was vanavond naar de bioscoop in Zevenaar en het was niet mogelijk om contant te betalen terwel dit volgens de wet een wettelijk betaalmiddel is. stel dat ik onze kinderen 10 euro meegeeft om wat lekkers te kopen is dit niet mogelijk. dit vindt ik ongepast daar nogmaals contant een wettelijk betaalmiddel is
Mooie kleine bioscoop. Groot genoeg voor een stad als Zevenaar. Geen pauzes en je kan eten en drinken bestellen tijdens de film. Soms wel irritante piepjes uit de bar ruimte. Popcorn is soms wat slof. Na de film kun je gelijk een lekker drankje pakken op de vele terrasjes in de stad.
Prima bioscoop. Ruime stoelen en beenruimte. Wel erg ouderwets. Beeldkwaliteit en geluid is niet meer van deze tijd. Dat is opzich geen probleem maar wel als je even veel betaald voor een film als bij een Pathé bioscoop. Maak een kaartje goedkoper!
Mooie bioscoop ook voor een gehandicapte zoals ik toegankelijk doordat ze rampen hebben Binnen. Er is ook een lift aanwezig zodat makkelijk bij de zaal kunt komen. En ook in de zaal zit ramp zodat je ook met de rolstoel naar binnen kunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid