facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Movie Unlimited Bioscoop Kampen

Movie Unlimited Bioscoop Kampen

Info

Website: www.movieunlimitedbioscopen.nl. Volg ons ook op Twitter www.twitter.com/MUkampen

Geschiedenis

De bioscopen van Movie Unlimited zijn op drie plaatsen in Nederland gevestigd, namelijk in Almelo, Kampen en Zevenaar. Movie Unlimited is een servicebioscoop. Dit houdt onder andere in dat de bezoeker tijdens de film een hapje of drankje kan bestellen. De bioscoop biedt haar gasten de ultieme mix: comfortabele stoelen; maximale beenruimte; wandvullende doeken, zeven kanaals Dolby Digital geluid en een gezellige sfeer.

Movie Unlimited Bioscoop Kampen biedt maandelijkse specials als;
• Ladies Only Night,
• Girlzz Night,
• Peuter & Kleuter Voorstelling,
• Sneak Preview,
• Christelijke filmavond
• Turkse filmavond

• En extra`s en acties als;
• Midnight Premières,
• Première Party`s,
• HorrorNight,
• Kunst, Muziek & Dansavond

Movie Unlimited Kampen
Hofstraat 118
8261 BP Kampen
T: 038-3338862
F: 038-3636747
E: [email protected]

Producten

Servicebioscoop



"Dé leukste servicebioscoop van Nederland!"
Adres: Hofstraat 118, 8261BP Kampen
Telefoonnummer: 038-3338862
ln.nepocsoibum@ofni
Stad: Kampen
Route: Hofstraat 118
Postcode: 8261BP



op zoek naar gerelateerd: bioscoop kampen agenda, filmhuis kampen, bioscoop kampen openingstijden, bioscoop kampen te koop, bioscoop kampen kinderfilms, bioscoop dronten, bios zwolle, bioscoop emmeloord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Kampen Filmhuis Kampen 129 meter Sfeer is top en mooie films die draaien, en in de pauze heerlijk ff genieten van thea...
Recensies
Gisteravond Avatar voor het eerst in deze bioscoop gezien in zaal 1. We zaten comfortabel, de 3d brillen waren iets minder comfortabel beetje oud design en kleine glaasjes om doorheen te kijken Ze sneden tijdens de film een beetje in mn neus. De lampjes die voor iedereen zitten op het tafeltje stonden de gehele film aan wat een beetje afleidend was.. die hadden van mij wel uit mogen gaan. Ook hing het scherm naar ons idee een klein beetje te hoog waardoor wij niet echt super comfortabel konden kijken. Wij zaten in rij 5. Verder wel goede ervaring gehad. Vriendelijke mensen.
Ik ga altijd met plezier naar deze bioscoop. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Genoeg keuze in eten en drinken. De ruimtes zijn netjes en schoon. De bioscoopstoelen zitten heerlijk! Ideaal ook om tijdens de film iets te eten of drinken te kunnen bestellen.
Altijd goed, mooie kleinschalige bioscoop. Service onder de film waarbij je bediend wordt. Daardoor vaak geen pauze tijdens de film. Goed geluid , goed beeld. Niet te grote zalen. Stoelen zitten prettig , eten en drinken kun je voor je neerzetten. Ze hebben 1 grotere zaal ,2 kleine zalen. Parkeren over de brug is gratis. Bioscoop zit midden in het gezellige centrum. Prijzen eten en drinken zijn normaal tot goedkoop voor een bioscoop .
De loveseats zijn een aanrader, zitten heerlijk. Ziet er goed uit.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Comfortabele stoelen en goed scherm/geluid. Leuk dat je ook vanaf je zitplaats drinken en eten kan bestellen.
Mooie zalen, goede stoelen prima films, één minpunt is de prijzen van consumptie veel te hoog, één flesje water €3,20
Ik vind het écht onacceptabel dat ik hier niet met contant geld kan betalen! Wat zijn contanten dan, wasmuntjes?
Goeie bios. Lekkere stoelen, veel beenruimte en geen pauze in de film. Eten en drinken kun je gewoon bestellen
Vindt het alleen belachelijk dat Je ALLEEN met pin kan betalen. Mijn zoontje kan op deze manier niet zelf naar de bios omdat ik hem mijn pinpas niet ga meegeven. Hij is 10 jaar en wou erg graag met zijn vriendinnetje naar de bioscoop. BELACHELIJK
Geweldige bios, TOP films en service in de zaal. Makkelijk on-line boeken. En je kunt voor € 20,00/ m alle films bezoeken. Zo makkelijk tijdens de film eten en drinken bestellen, betalen gaat snel met pin. Zo mis je niks van de film en hoef je ook niks van huis mee te nemen. Vondt ik altijd zo zielig, mensen die dat doen. Kom op zeg je bent een avondje uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid