facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mövenpick

Mövenpick
Adres: Stationsplein 8 , Voorburg 2275 AZ, NL
Telefoonnummer: 070 337 3737
Stad: Voorburg
Route: Stationsplein 8
Postcode: 2275 AZ


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 00:00-00:00
Donderdag: 00:00-00:00
Vrijdag: 00:00-00:00
Zaterdag: 00:00-00:00
Zondag: 00:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: mövenpick ijs, movenpick voorburg, mövenpick amsterdam, mövenpick den bosch, movenpick hotel, movenpick hotels, mövenpick holding ag, movenpick nederland
Recensies
Voor ons eerste bezoek aan Den Haag verbleven we in dit hotel en het was een schitterende ervaring. Het personeel was vanaf het eerste moment vriendelijk en behulpzaam. Ook het hotel zelf was prachtig en volledig in orde. Voor het ontbijt is er een ruim buffet met heel veel mogelijkheden, helemaal verzorgd. Tot slot is er ook een parking tegen betaling. Dit hotel is een grote aanrader.
Helaas niet aan te bevelen. Bij het inchecken belachelijk lang moeten wachten en zeer onvriendelijk te woord gestaan. We hadden 2 kamers geboekt maar evenveel moeten betalen terwijl wij een super kleine kamer hadden met een klein bed. Klacht indienen resulteert in een reactie dat er geen andere kamer beschikbaar was Laat je niet verleiden door de wijnbar want ook dat was een complete aanfluiting. Ik schrijf niet snel een negatieve recensie maar gezien de afhandeling van onze klacht wil ik anderen deze desillusie besparen.
Geweldige ervaring. Prachtig hotel, bij binnenkomst al gelijk aangenaam welkom geheten. We waren te vroeg aanwezig, maar konden al direct in onze kamer inchecken. Ideaal! Ook parkeren bij het hotel uitstekend geregeld. Aanrader!
Mooi hotel met ruime kamers gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum. Modern en stijlvol ingericht met een bar, restaurant, parkeergarage en fitnessruimte beperkt. De badkamer is ruim en met een fijne inloop douche inclusief regendouche. Het restaurant personeel is vriendelijk en brengt het eten met een persoonlijke touch. Bonuspunten voor de dagelijkse chocolade tractatie bij de ingang. Niets op te merken aan de kamers of het restaurant. Alleen was tijdens mijn verblijf er regelmatig geen personeel bij de receptie. Er is ook geen bel of andere mogelijkheid om iemand te "roepen".
Prima hotel. Alles keurig bedden waren relatief hard en er zaten wat licht vlekken in de bank. Maar dat was het enige. De prijs was niet al te hoog en de service was goed. Het ontbijt was lekker. De locatie was goed vlak bij een aantal bijzondere gebouwen zo als het paleis Noordeinde en het binnen Hof.
De locatie van het hotel is natuurlijk fantastisch, zo ongeveer tegenover het Paleis Noordeinde. De sfeer in de lobby, het restaurant en de kamers is helemaal van deze tijd, anno 2022. Maar wat ons afgelopen weekend het meest is bijgebleven is de persoonlijke aandacht van het personeel en het management. Wij werden werkelijk in de watten gelegd en er werd fantastisch met ons mee gedacht. Het hotel noemt zich een contemporary boutique hotel en ze verdienen die benaming die bij persoonlijke aandacht en contact hoort dan ook volledig. Buitengewoon; en dus: wij komen terug!
Een fantastisch hotel voor een heerlijk weekendje weg! Vanaf het begin tot het einde een heerlijk verblijf gehad. Bij ontvangst werden we vriendelijk ontvangen door Margot bij de receptie. Na een fijne en vooral snelle check-in kwamen we in onze kamer aan. De kamer was heerlijk ruim met een fantastisch uitzicht over Den Haag! Om maar niet te spreken over de badkamer die beschikt over zowel een douche en een apart bad met de daarbij behorende, heerlijk ruikende, douche amenities! Als je het hotel uitloopt kom je direct in een leuke winkelstraat uit en het centrum zelf is ook maar een paar minuten lopen! Na een heerlijke, maar vooral natte, dag in de stad gespendeerd te hebben werden we wederom vriendelijk ontvangen. Dit keer door Vagelis bij de bar van het hotel die ons meteen van de warme koffie wilde voorzien na het zien van onze klapperende tanden. Al met al een heerlijk hotel om er even tussen uit te gaan. Zodra de lockdown voorbij is weet ik zeker dat het hotel nog meer te bieden heeft dan dat wij nu hebben ervaren. Wij komen zeker nog is terug!
Een perfect hotel in het centrum van Den Haag. Het paleis Noordeinde ligt op een steenworp afstand. Vanaf ons balkon kijk je zo op het paleis. Het inchecken gaat vlot en het personeel is vriendelijk. We hadden een ruime kamer met super bed, mooie badkamer met inloop douche en een heel groot balkon met zitje. De minibar was goed gevuld. Het buffet ontbijt was prima. Ruime keuze uit broodjes en beleg. Kortom een prima hotel om Den Haag te voet te verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid