facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Möve

Adres: Stadsweide 132 134 , Roermond 6041 TD, NL
Telefoonnummer: 0475 330 847
Stad: Roermond
Route: Stadsweide 132 134
Postcode: 6041 TD



op zoek naar gerelateerd: möve fiets, möve online shop, möve outlet, möve bikes, möve franklin, möve fietsen, möve handdoeken, möve radsport
Recensies
Mooie winkel met een uitgebreide collectie. Goede kwaliteit handdoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor is ook hier nu een half uur genoeg om een mooie aankoop te doen. Chapeau, prima geregel met het maken van een afspraak!
Mooie linnenwinkel met ruim assortiment. Wel weinig actieprijzen.
Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede kwaliteit
Mooie dingen van hoge kwaliteit.
Mooie collectie goede prijzen.
Mooie textiel
Goede selectie en goedkope prijzen
Helaas niets op voorraad, vele maten uitverkocht, met handdoeken, standaard artikelen! weer een bedrijf waarvoor het niet de moeite waard was om naar toe te reizen. Edit: vorige keer een veel betere selectie :
Wij kopen hier al jaren handdoeken. Ook als cadeau. De kwaliteit is top en duurzaam. Daarom zijn de prijzen volkomen redelijk en elke cent waard. Grote gevarieerde selectie van bewegende vormen, formaten, kleuren en stijlen. De service is altijd vriendelijk en nooit opdringerig. Een absolute aanrader van ons!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid