facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Movado Sports - Holten

Movado Sports - Holten

Info

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Movado Sports, met vestigingen in Goor en Holten, dé sportschool voor jou!

Geschiedenis

Movado Sports is dé club in Goor en Holten voor fitness & groepslessen
Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Movado Sports, met vestigingen in Goor en Holten, dé sportschool voor jou!
Álles wat je nodig hebt om weer Fit te worden!

Waarom kiezen Goor en Holten voor Movado Sports?
Al velen gingen jou voor. Bij Movado Sports behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Movado Sports onderscheidt zich van andere sportscholen in de regio vanwege:

Persoonlijke aandacht
Ruim en gevarieerd groepslesaanbod
Flexibel abonnementsaanbod

Adres: Oranjestraat 1, 7451 CA Holten
Telefoonnummer: 0548-852050
ln.stropsodavom@ofni
Stad: Holten
Route: Oranjestraat 1
Postcode: 7451 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: movado sports eibergen, movado eibergen, movado goor, sport boutique holten, sportschool holten, sport holten, openingstijden movado goor, movado goor tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport Boutique Holten Sport Boutique Holten 269 meter Top sport school, mooi van binne goed gekoeld, goede bergelijding. Zeker de moete waa...
Recensies
Fijne sportschool zonder opgepompte bodybuilders en stuiterharde muziek, alleen 1 groot nadeel: Ik had door omstandigheden een tijdelijke binnenlocatie nodig om te trainen voor hardlopen. Het enige dat ze me konden aanbieden was een abonnement voor 8 weken voor maar liefst €149,= Ik zat omhoog, dus dat maar afgesloten. Veel en veel te duur dus volgende winter ga ik wel ergens anders op zoek, want dat kan veel goedkoper.
Deze gym is lekker fris en de airco doet het mooi. Veel verschillende toestellen die goed onderhouden zijn. Geen opgepompte anabolen types hier en leuk personeel. Ideaal dat je met hetzelfde abonnement naar meerdere sportscholen in de buurt kan. Je kan niet douchen als het personeel niet aanwezig en dat staat me niet echt aan.
Via een reclame voor 12 weken programma op facebook letterlijk naar binnen gelokt. Via telefoon werd geen informatie gegeven. Deze zou vergoed worden uit de verzekering stond erbij. Niet dus. Alleen als je een BMI boven de 30 hebt. Jammer en misleiding dat er niet in kleine letters een vermelding wordt gedaan dat dit dus niet altijd geldt!
Fijne sportschool .met zeer gevarieerd aanbod, Kom hier sinds 2015
Fijne kleine sportschool…. Echter sinds kort zijn de bezuinigingen wel te merken .. slechte/geen luchtventilatie.. vaak te koud.. dit terwijl de contributie wel wordt verhoogd?
Een mooie moderne, en met uitstekend uitgeruste apparaten, sportschool. Men kan hier zowel in groepsverband als individueel verantwoord sporten, zowel met als zonder begeleiding. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen maar ook adviezen. Er is de mogelijkheid tot sporten met diverse doelen, b.v. afvallen of aankomen gaat onder begeleiding van een personal trainer en een voedingsdeskundige. De trainers en voedingsdeskundige zijn zeer deskundig, bekwaam en vriendelijk en rustig ze weten op een hele relaxte manier de sporter telkens weer te motiveren om tot een verantwoord uiterste te gaan. Ook sporten met een beperking, fysiek of mentaal, kan hier uitstekend en verantwoord worden gedaan. Ook.op het gebied van voeding supplementen kan men hier heel goed terecht . Kortom een zeer goed toegankelijke én complete sportschool, voor iedereen mét of zonder extra aandacht, met zeer deskundige en vriendelijke begeleiding, voor recreatie sporten of voor sporten met een doel, van afvallen tot spierontwikkeling, van aankomen in gewicht tot het opbouwen van een betere conditie met Astma, COPD of hartpatiënten, het is een VAN HARTE AAanbevolen sportschool waar het sporten een hele fijne belevenis is voor jong en oud.
Beste sportschool van Nederland voor mij! Ga er 3 keer per week heen. Krijg alle hulp en advies die ik nodig heb. Bij andere sportscholen was het zo anders.
Een leuke sportschool ik ga daar binnen kort voor het eerst sporten heb vandaag een intake gesprek gehad
Mooie sportschool ruime keuze aan toestellen. Voor iedreen is er wel wat te sporten cardio fitness en krachttraining super gewoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid