facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mourik Klussenbedrijf, Rinus

Adres: Musholm 114 , Hoofddorp 2133 HV, NL
Telefoonnummer: 023 563 3840
Stad: Hoofddorp
Route: Musholm 114
Postcode: 2133 HV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marsman Klussenbedrijf Marsman Klussenbedrijf 760 meter "TimmerTom punt com voor in het huis en rondom"
Voorneveld Voorneveld 1 km
Karwei Karwei 2 km Vandaag is Tiersa werkzaam bij karwei. Wil haar graag mij complimenten geven. Wat ben...
Felthuis Felthuis 2 km
M Bouw & Ondersteuning M Bouw & Ondersteuning 2 km "Mbouw is uw aannemer in Keerbergen en daarbuiten. Dankzij een sterk en uiterst ...
Mokerslag Mokerslag 2 km
Visscher Visscher 5 km
Recensies
Op zoek naar een nieuwe ketel kwam ik bij Rinus Jacobs terecht. Goed advies, goede installatie, vakkundige en vriendelijke mensen en komen afspraken na. Een blije klant dus!
Monteur vandaag voor het eerst over de vloer gehad. En het was echt een top ervaring. Heel veel kennis en gewoon gezellig gesproken ook. Helemaal top, en niet dat gezeik van grote corporaties waarbij je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Kan iedereen Rinus Jacobs aanraden.
Onze cv-ketel is gisteren vervangen. De installatie is door Toine verzorgd, een buitengewoon goede vakman en prettig in de omgang ! Wij zijn dan ook erg tevreden over Rinus Jacobs Verwarming, het gehele traject van voorlichting en aankoop ,via Antonella is zeer goed verlopen! Mocht u overwegen een installatie aan te schaffen , beveel ik dit bedrijf ten zeerste aan !
Rinus Jacobs heeft laatst bij ons airconditioning geplaatst. We zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en de uitmuntende en persoonlijke service.
Nog niets mee gedaan ketel doet het nog maar zodra ik er aan toe ben weet ik jullie te vinden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid