facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MountainTop Experience

MountainTop Experience

Info

MountainTop Experience is a 100-bed groepsaccomodatie (groups accommodation) for schools, churches, familes - but especially for church youth groups!

Adres: Koksedijk 21, 5421ZB Gemert
Stad: Gemert
Route: Koksedijk 21
Postcode: 5421ZB


Recensies
Geweldig gezellig familieweekend gehad in Gezellig. Mooie ruimte die heel mooi is gerenoveerd. Alles modern en gezellig ingericht met complimenten voor de bovenverdieping. Woonkamer met genoeg ruimte voor iedereen. Buiten een terras met grote tafels waar we heerlijk s’ochtends in de zon hebben ontbeten. Mobiele tafeltennistafel in de tuin. We hebben het enorm naar onze zin gehad. Goede communicatie met beheerders en alles is bespreekbaar. Een aanrader! We komen zeker nog een keer.
Een super fijne locatie voor ons tiener weekend. Mooie locatie, zeer lieve en behulpzame beheersers. Helemaal top en zeker een aanrader.
Ruime locatie, goede host die goed meedenken! Heel gaaf weekend gehad met onze tienergroep.
Leuke locatie voor jongeren. Veel mogelijkheden qua activiteiten.
fijne plek voor een evenement
Was een ontzettend leuk weekend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid