facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mountainbike Challenge

Mountainbike Challenge

Info

Mountainbike Challenge is gespecialiseerd in het geven van mountainbikeclinics en -trainingen en organiseert begeleide tochten en reizen.

Geschiedenis

Een mountainbike brengt je op paden waar normale fietsen niet komen. Onverharde paden, mul zand, steile hellingen, rotsige afdalingen… je komt er overheen met de mountainbike!

Vrijwel iedere Nederlander kan fietsen, dat leren we al op jonge leeftijd. De basistechniek die je als kind leert brengt je een redelijk eind op de mountainbike. Maar als de ondergrond moeilijker, de paden bochtiger of de hellingen steiler worden, wordt er meer van jou gevraagd. Nu komt er techniek, balans, controle en behendigheid bij kijken. Mountainbiken is meer dan alleen maar trappen. Hoe meer techniek jij bezit, hoe verder je zal komen!

De instructeurs van Mountainbike Challenge hebben een hele grote passie: mountainbiken! En deze passie delen we graag met jou! Door middel van mountainbikeclinics en mountainbiketrainingen brengen wij onze kennis, maar ook liefde voor de mountainbike aan jou over. Ook organiseren wij begeleide tochten en nemen wij jou graag mee over de mooiste mountainbikepaden van Nederland. De begeleiding door onze gediplomeerde mountainbike-instructeurs staat garant voor een zorgeloze tocht.

Mountainbike Challenge organiseert mountainbikeclinics en mountainbiketrainingenvoor alle niveaus, van beginner tot ver gevorderd. Het is mogelijk individueel een clinic of training te volgen, maar ook als groep van bijvoorbeeld uw vereniging of bedrijf. Of uw insteek nou is om “lekker te fietsen” of om uw techniek op een hoog niveau te brengen, bij Mountainbike Challenge vindt u de clinic of training die bij u past!

Ook voor het organiseren van uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest bent u aan het goede adres bij Mountainbike Challenge! Ga eens als bedrijfsuitje, teambuilding of sportdag mountainbiken onder begeleiding, rijdt een avontuurlijke tocht door de mooie natuur of volg een mountainbikeclinic waarin u de fijne kneepjes van het mountainbiken leert. En natuurlijk kunt u, indien u niet in het bezit bent van een mountainbike, bij ons een mountainbike huren. Of wat dacht u van een arrangement met eten, drinken en andere activiteiten? Bij Mountainbike Challenge is veel, heel veel mogelijk!

Challenge your mountainbike skills!



"Mountainbiken, is dat niet het mooiste wat er is? In de natuur, inspanning, techniek, alles komt samen. Wij nemen mountainbiken heel erg serieus. Dat betekent dat je bij ons serieus leerzaam les krijgt, aan serieus gave reizen naar serieus mooie bestemmingen deelneemt en serieus goede spullen kunt kopen. En dat alles met serieus veel plezier. Voor minder doen wij het niet. Wij regelen alles, zodat jij kunt focussen op het mountainbiken. Bekijk onze mountainbike clinics, reizen, opleidingen en onze shop eens."
Adres: Vruchtengaard 52, 3941 LK Doorn
Telefoonnummer: 0624921038
Stad: Doorn
Route: Vruchtengaard 52
Postcode: 3941 LK



op zoek naar gerelateerd: The Mountainbike Challenge Waregem, MTB Challenge 2022, MTB clinic, Mountainbike lessen, MTB Challenge Zelhem, MTB Challenge webshop, Mountainbike school, Mountainbike clinic Brabant
Recensies
De trainingsweek in de Eiffel is een aanrader. Leuke combinatie van technische training en mooie tochten, met veel aandacht voor elke deelnemer en fijne sfeer. Lekker om o te warmen voor het seizoen en technische skills een niveau hoger te brengen.
Zeer goede trainingen waar het belang van controle en balans op de fiets voorop staan. Het technisch goed leren rijden wordt hier echt fijn aangeleerd.
Heb het afgelopen jaar clinic 1 en clinic 2 en net de Eifel reis bij Mountainbike Challenge gevolgd. Mijn ervaringen met Moutainbike Challenge zijn heel positief. Benjamin en zijn instructeurs leggen in een leuke, ontspannen sfeer heel goed de basis van het mountainbiken uit. Stap voor stap leer je met verschillende oefeningen de juiste technieken aan voor balans en controle over de fiets. Tijdens de training krijgen alle deelnemers in de groep goede persoonlijke feedback en met filmpjes en video’s genomen door de instructeurs zie je zelf ook terug hoe het gaat. Doordat de basis er nu goed in zit kan ik met groeiend zelfvertrouwen steeds beter mountainbiken en het allerbelangrijkste: wordt het mountainbiken steeds leuker. Nu eerst verder oefenen en dan kom ik zeker nog terug voor een masterclass!
Wat een fantastische week in de Eifel met Mountainbikechallenge! Voor de tweede keer deelgenomen en ik ben weer zeer enthousiast. Veel praktische vaardigheden opgedaan en geleerd om gecontroleerd te fietsen op de steile en bochtige trails van de Eifel. De trainers leggen het heel goed uit in duo’s: één trainer vertelt, de ander doet het voor. Ze geven veel persoonlijke aandacht en de tochten in de Eifel zijn superleuk en ook uitdagend. De enthousiaste trainers doen er alles aan om je verder te brengen. Ik heb veel mountainbike clinics gevolgd, maar Benjamin en zijn team steken er met kop en schouders bovenuit! Een aanrader voor als je echt wil leren mountainbiken.
Hele leuke trainingsweek gehad in de Eiffel. Benjamin en de andere instructeurs kunnen de theorie en praktijk van Mountainbiken heel goed overbrengen, met nadruk op rijden met controle. Tegelijkertijd zijn ze goede gidsen zodat je de mooiste paadjes in het gebied ziet en er wordt veel aandacht besteed aan een goede sfeer in de groep.
De trainingsweek in Daun is goed bevallen. Prachtige omgeving om te fietsen en de instructeurs kennen de leuke paadjes. De mix van oefeningen in de ochtend en trails rijden in de middag is een goede combinatie. Door herhaling en de opbouw van de oefeningen meer controle gekregen over mijn fiets.
Een erg leuk en leerzaam weekje Eifel! Het verblijf was al prima geregeld, maar belangrijker is dat de trainingen uitstekend waren. Je wordt uitgedaagd om veilig je grenzen te verkennen maar nergens toe 'gedwongen'. Met de juiste aanwijzingen om je te verbeteren. Daarbij zijn de trainers erg positief ingesteld en behulpzaam en dat geeft vertrouwen. En dan zijn het ook nog gewoon toffe gasten. Kortom, een meer dan geslaagde week. Een aanrader!
Benjamin weet een veilig leerklimaat te realiseren, waarbinnen je vertrouwd feedback kunt ontvangen en kritisch leert en durft te kijken naar je eigen mtb- instructeurs vaardigheden. Benjamin heeft erg veel kennis die hij gefaseerd en op toffe wijze toe kan dienen en direct praktisch weet te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid