facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mountain Roxx

Mountain Roxx

Info

Natural stone supplier, interior and exterior design company.



"MountainRoxx is een toonaangevende producent en exporteur van natuurlijke aardestenen. Wij benutten wereldwijd de beste kwaliteit natuurlijke aardestenen voor zowel resendentiële als zakelijke locaties. MountainRoxx transformeert de marmeren stenen naar een uniek ontwerp conform de specifieke wensen van architecten en projectontwikkelaars. In onze showroom tonen wij een grote variëteit aan marmer natuurstenen, graniet, onyx en semi-preciuous stenen. Deze stenen worden geleverd voor prestigieuze en luxueuze projecten in het Midden Oosten, de Verenigde Staten, Europa, Australië en Afrika."
Adres:
Stad: Heerhugowaard


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio WOON& Studio WOON& 6 km Als interieurontwerper & architect begeleidt StudioWOON& bij nieuwbouw of verbouw pla...
Recensies
Vertaald door Google Zeer tevreden met uw professionele diensten, ga zo door! God zegene! Origineel Very pleased with your professional services, keep up the good work! God bless!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid