facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motron

Motron

Info

Onze focus ligt al vanaf 1996 op het onderhouden, restaureren, circuit klaarmaken, verkoop en inkoop van Porsches.

Geschiedenis

Onze focus ligt al ruim 20 jaar op het onderhouden, restaureren en circuitklaar maken van Porsches.
Uiteraard houden wij ons ook bezig met het ver/inkopen van Porsches en het organiseren van activiteiten voor onze klanten.

Waarom Motron?

Bezieling voor het vak
Toewijding aan Porsche
Betrokken bij de klant

Beschrijving

De oprichter van Motron, Chris de Leeuw, begon zijn Porscheloopbaan in het begin van de jaren 80 bij de Porschedealer van Midden- Nederland Ben Jansen.
Hier leerde Chris mede dankzij Ben Jansen en Lehrgangsleiter Herr Uhl van Porsche de fijne kneepjes van het merk.

In begin ’96 heeft Chris de Leeuw zijn wens om een eigen bedrijf, gespecialiseerd in Porsche, op te zetten in vervulling laten gaan en is Motron Porsche begonnen.
Met veel toewijding en Porschevreugde ontstond er een mooi bedrijf dat zich als Porschespecialist profileert in de markt.
Door de kwaliteit, juiste prijs en uiteraard vervulling geven aan specifieke klantwensen is Motron Porsche door de jaren heen een vast Porschebaken geworden.
Mede door een team van gekwalificeerde enthousiaste medewerkers die teamwerk begrijpen, kunnen we deze kwaliteiten garanderen.




Adres: Industrieweg 13, 6871 KA Renkum
Telefoonnummer: +31 (0)317 319959
Stad: Renkum
Route: Industrieweg 13
Postcode: 6871 KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Porsche Boxster specialist, Porsche inkoop, Porsche verkopen, Porsche 997 specialist, Porsche specialist Friesland, Porsche specialist Utrecht, Beste Porsche specialist Nederland, Porsche specialist Zuid Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delsink Autos Delsink Autos 2 km Vaste garage! Altijd snelle service voor oa verlichtingsproblemen lampjes en apk. Tot...
Recensies
Hebben veel verstand van vele modellen Porsches maar zijn aan de dure kant. Hebben duidelijk hun prijs afgestemd door net onder de merkdealer te blijven maar dan ook net. Werken wel netjes en keurig.
Zeer correct bedrijf waar wij nu onze tweede 911 hebben gekocht. Bij onze eerste 996 van 20 jaar oud, die zonder garantie was gekocht, zonder enige kosten dynamo vervangen die na enige weken intensief gebruik de geest gaf. Bij volgende apk stond er een 997 2S die nog leuker was en daar zijn wij nu erg blij mee. Zonder problemen na een jaar door de apk en ook kleine storing perfect opgelost. Echt een leuk team die meedenkt!
Zeer prettig in communicatie en omgang. Na de winterstop en te lang stil te hebben gestaan vertoonde mijn Porsche kuren. Motron gecontact, waarop een ophaal afspraak werd ingepland. Dit is netjes geregeld, de werkzaamheden zijn snel uitgevoerd, telefonisch uitleg gehad over de werkzaamheden en de auto weer thuis terug gebracht. Heel goede service, een klantgericht bedrijf met een Porsche hart. Nu kan ik weer genieten van de auto :- .
Erg leuke zaak, aardige eigenaar met passie voor Porsche. Heb er een hele leuke Boxster S gekocht, uitstekende service en afhandeling! Echt een aanrader voor iedereen die voor een Porsche wil gaan.
Zeer Goed bedrijf met veel Porsche ervaring, Prijs/kwaliteit verhouding is heel correct. erg vriendelijk en deskundig.
Een firma met hart voor de zaak, al zijn dat uiteraard sportauto's als Porsche dealer. Maar ze verkopen en onderhouden ook andere auto's. Hier staat de klant nog centraal
Altijd mijn Porsche in onderhoud gehad, aardige en kundige mensen die nog ouderwetse kwaliteit en expertise leveren.
Uitzonderlijk slechte ervaring met dit bedrijf. Weliswaar weer enige tijd geleden en wellicht leggen zij nu betere kwaliteit en kunde aan de dag. Voor mij reden genoeg om geen verder gebruik te maken van hun "diensten"
Erg goede service. Persoonlijk contact en bijzonder veel kennis van zowel de luchtgekoelde als de modernere Porsche
Super, vriendelijke mensen. Zelfs een half jaar na aankoop van een auto werd ik gratis geholpen. Top bedrijf!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid