facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motortotaal

Motortotaal

Info

Welkom

Geschiedenis

Welkom

Adres: Transportstraat 1, 4538at Terneuzen
Telefoonnummer: 0115-612721
Stad: Terneuzen
Route: Transportstraat 1
Postcode: 4538at



op zoek naar gerelateerd: Motorzaken Zeeland, Motor huren Zeeuws Vlaanderen, Motorzaak in Goes, Motorwinkel Middelburg, Motorwinkel Bergen op Zoom, Harry's motorshop Terneuzen, Motortotaal Facebook, Motoren Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MCT-Terneuzen      Ducati-motorfietsen MCT-Terneuzen Ducati-motorfietsen 970 meter Was weer gezellig met de vakmensen naar de kwalificatie van de GP gekeken.
Recensies
Motor totaal altijd al goeie service. Nieuwe plek is goed en nieuwe eigenaar is erg behulpzaam en klantgericht. Neemt alle tijd om je te helpen met je motorproblemen, kom hier zeker terug.
Top bedrijf. Super netjes en denken met je mee in oplossingen! Vaste klant
Super goede service en dat op de laatste dag voor verlof, bedankt.
Gave motorzaak van een bevlogen monteur die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vandaag daar een mooie Vtwin gekocht. Top!
Prima service en redelijk in prijs.
Prima service...Prima kerel.
Kom uit arnhem ,was op een camping in de buurt.klein spijkertje in de achterband, liep langzaam leeg. Laat in de middag, wilde een plug, had hij gisteren de laatste gebruikt. 12-70-130 !! Toevallig voor klantvolgende week aanwezig en gemonteerd. Hoezo motor TOTAAL !!!! 10 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid